Kayra Bey isimli üyenin son içerikleri

1. K

Kasamin Yeri Kötü Mu

hocam kapalı kalması daha iyi tamperli çam çok sıkı pıkı yerlerde sıcaklık dene sini bozabilir ve genel de hiç bir etki etmez ve sehpa üstündeyken cam takılı kalsın
  2. K

Kasamin Yeri Kötü Mu

hocam dedigim gibi sehpaya koyarsanız ve tam duvara yaslı olmazsa hem daha az toz tutar daha az toz demek daha iyi sogutma demek yani evet
  3. K

Kasamin Yeri Kötü Mu

hocam söylemeyi unutmuşum yere koymaktan kaçının bence
  4. K

Tutacaksız Monitörumu Masaya Koyma

anladım hocam
  5. K

hocam kitapla direkt 90 derece duruyor ben biraz daha eğimli istiyorum ki daha rahat kullanabileyim
  6. K

hocam şuan maddi olarak sıkıntıdayım ondan daha ucuz bir yöntem varmı hocam şuan maddi olarak sıkıntıdayım ondan daha ucuz bir yöntem varmı
  7. K

hocam 2 bin tl bir tutacaga vermek istemedigimden bu konuyu açtım
  8. K

hocam tutacak yok onu bende akıl ettim ama nasıl sabit kalmasını sağlıcam
  9. K

ben böyle internette gezerken görüyorum tutacaksız ve monitörün ayagı olmadan monitörü koyuyorlar ve hem estetik hemde kablo saklamak için güzel duruyor bende istiyorum ama tutacagım yok bide monitörümün power tuşu altında yani masaya tam 0 da olmaması lazım nasıl yaparım?
  10. K

Kasamin Yeri Kötü Mu

hocam anladıgım kadarı ile fps oyuncususunuz ve mouse alanı sizin için çok önemli bende çogunlukla fps oynuyorum ve kasayı yan tarafımda orta boyutta bir sehpa var onun üstüne koyuyorum ve bence estetikte duruyor sizede öneririm
  11. K

Sert Telefon Kılıfı Korkusu

hocam https://www.trendyol.com/kvk-privacy/iphone-13-14-15-uyumlu-lansman-kilif-ici-kadifeli-kamera-yukseltili-silikon-kapak-siyah-p-760659948?boutiqueId=61&merchantId=335426 şuan bu kılıfı kullanıyorum ve yumuşak bir kılıf bu iş görür mü
  12. K

anladım hocam teşekkürler
  13. K

bilmiyorum orda alırken acil lazımdı o yüzden çok sorgulamadan aldım 1778415042 bilmiyorum hocam vodefondan aldım ben kullanmamı önerir misiniz?
  14. K

nasıl yani hocam açıkalrmısınız
  15. K

alın hocam kılıf bu
Geri