Kayra Bey isimli üyenin son içerikleri

1. K

Orta fiyat mouse önerisi

Şuan razer viper mini kullanıyorum ama 6 yıl oldu alalı ve hep onu kullandım yani baya eskidi rengi gri ye döndü ama çok bir bütçem yok ama fps oyunlarında iyi güzel işimi görcem mouse arıyorum ve elim biraz büyük ondan tam emin olamadın fiya MAX 1100 TL olcak şekilde mouse önerilerinizi bekliyorum
  2. K

8GB VRAM'in 2025'te Yetersiz Oluşu!

Hocam şuan yeni çıkan oyunları Ultra da oynamak için gerçekten pahalı bir bilgisayara sahip olmak lazım ama oynadıgın oyuna göre değişir ben Gtx 1650 kullanıyorum ama oynadıgım oyunlarda işimi görüyor
  3. K

Laptobum çok ısınıyor.

Hocam oyun oynarken ısınıyorsa normal bendede bir ara laptop vardı genel sorun arkadaşlarımda var hepsi ısınmadan şikayetçi ama fanlı laptop soğutucuları var güzelinden bir onlardan al bide termal macun değiş bakımını yap en iyi soğuklugu o zaman alırsın
  4. K

20000 TL'ye Telefon Önerisi Lazım

Hocam bana kalırsa 20000 TL ye iphone 12 gibi veya iphone 13 Yenilenmiş alabilirsiniz ama android istiyorsanız şahsen samsung önermem S24FE modeli bir telefon yakınımda var ve çok sorun çıkarttıgını hızlı ısındıgını söylüyor ama android alcaksanız bence Xiaomi alın
Geri