kayra2504 isimli üyenin son içerikleri

1. K

RTX 4080+ Ryzen 7900x donma/kitlenme sorunu

Sesin cızırtı halinde yankılanması ve görüntünün takılı kalmasını zamanında ben de yaşadım fakat pek bilmeden ekran kartının overclock ayarlarını karıştırdığım için başıma gelmişti. Senin böyle bir ayar yapmadığından yola çıkıyorum ve bana sorarsan sorun ekran kartında dostum, garantiye...
  2. K

Corsair HS80, HyperX Cloud III, SteelSeries Arctis Nova 3 ARASINDA KALDIM

Fikrin için çok teşekkür ederim ve inan bütün incelemeleri izledim. Hatta kulaklığın kafama en çok yatmasını sağlayan video buydu. FPS ve oyun performansı açısından Cloud 3'ün beklenti altında kalmayacağından eminim fakat film ve müzik konusunda aklımda çok soru işareti bırakıyor...
  3. K

Corsair HS80, HyperX Cloud III, SteelSeries Arctis Nova 3 ARASINDA KALDIM

Yine Abdullah Abi'nin önerisiyle yaklaşık 5 sene önce Gamepower Kizaru almıştım ve fazlasıyla memnundum, geçenlerde mikrofonun patladığını ve bozulduğunu söyledi arkadaşlarım. Dolayısıyla ben de yeni bir kulaklık arayışındayım ve önerilerinize ihtiyacım var. 3000 TL'ye yakın bütçem var ve...
  4. K

Yardım Gamermarkt icra dosyası oluşturmuş

Tamam dostum teşekkür ederim. Bir gelişme olursa foruma eklemeni ve beni etiketlemeni rica ediyorum.
  5. K

Herhangi bir işlem yaparlarsa sana bilgisi veriliyor mu, sms ya da tebligat yoluyla. Avukatın bilgi vermiştir diye düşünüyorum bu konuda.
  6. K

Benim araştırdığım kadarıyla takip dursa da ileriki zamanlarda tekrar itiraz ile konuyu devam ettirebiliyorlar o yüzden dikkatli olmanı ve e devleti düzenli kontrol etmeni öneririm. Bir de yazdığın dilekçeyi kişisel bilgilerini çıkararak paylaşır mısın rica etsem?
  7. K

Dirty bulk yapmak istiyorum. Yardımcı olacak var mı?

Dostum dirty bulk önermem olurda eğer skinny fat'e dönersen definasyon dönemi çok sıkıntı oluyor. Boyun ve kilonu yazıp günlük alman gereken kalori miktarını bulduktan sonra her gün en az 500 600 kalori fazla almaya çalış, sakın kardiyo yapma, neredeyse her öğününde protein, zeytinyağı...
  8. K

Dostum durum sandığın gibi değil ''işbu'' yoluyla icra takibi başlatıyorlar. e devlet üzerinden bile gözüküyor, şuan bana başlatmadılar fakat başlatacaklar gibi gözüküyor.
  9. K

dostum son durum nedir bilgi verebilir misin?
  10. K

Gamermarkt sitesi hesabı geri almadığım halde beni icraya vermeye çalışıyor.

2021 Şubat ayında gamermarkt üzerinden bir lol hesabı satışı yaptım, 650 liraya satmıştım. Hesabı daha önceden g2g sitesi üzerinden satın almış ve kullanıcı adını dahi değiştirmiştim. Daha geçen hafta hesabın geri alındığını hesabı teslim etmem gerektiğini ya da 1409 lira ödemem gerektiğini ve...
  11. K

Gamermarkt dava açarmı bana yardım edin

@Ravyn dostum durum nedir gelişme oldu mu? 1667754031 @slashofzeus dostum durum nedir herhangi bir gelişme oldu mu bilgilendirir misin?
  12. K

Gamermarkt bana dava mı açacak?

@trteemo dostum rica etsem süreci biraz ayrıntılı anlatır mısın, ister buradan ister özelden. dc: dawson#0284 insta: kayradawson
Geri