Hocam bence 1,6 toyata Corolla alınabilir düşük kilometre yeni modelleri tam ne kadar bilmiyorum ama eski modelleri 1,2 civarına bulursunuz az yakar aile arabası masrafı yok bence bu bakın derim
Hocam doğru diyorsunuz ama iyi bir bilgisayrdada o oyunlar rahat bir şekilde oynanabilir ve GTA 6 nin cikmasi ile ps6 yi daha erken çıkarma ihtimalleri var fiyat konusunda sıkıntınız yoksa ps5 pro alınabilir ama bütçe kısıtlıysa slim ps5 de Üzmez bence çok bilgim yok karar sizin
Telefonum 16 pro pil seviyesi 9 ayda 97 e düştü ve telefonda kasma var gibi geliyor İOS 18 de kalmalımıyım yoksa yeni sürüme geçmeli miyim pil seviyem düşer mi(Detaylı bilgi verebilecek var mı, pilin bu sürede düşmesi normal mı?)
bu hep 2-3 saatte düşmez herhaldde düzelir demi bride 100 olunca çıkarayımmı hemen
1750528938
nisanda üretilmiş düzelirmi bu birde 100 olunca hemen çıkarayım mı
Bugün iphone 16 pro aldım şarzı 83 tü ve hızlı 28 e düştü taktım bu hızlı düşme düzelir mi bide şarzı 100 olduğunda direkt çıkarmalımıyım yoksa 12 saat felan beklemelimiyim
Bugün iphone 16 pro aldım şarzı 83 tü ve hızlı 28 e düştü taktım bu hızlı düşme düzelir mi bide şarzı 100 olduğunda direkt çıkarmalımıyım yoksa 12 saat felan beklemelimiyim