Kayra_TR isimli üyenin son içerikleri

1. Kayra_TR

ANAKART montajı için hangi vida gerekli

Hangi vida ?
  2. Kayra_TR

Sistemim sizce iyi mi?

16 GB ram az o sisteme 32 bile az bence 32 veya 48 en az o PC ye anakart nedir? 1700224017 H.o.
  3. Kayra_TR

İ3 13100f sticker çıkmadı

İ3 13100f ile drr5 bir PC topladım fakat işlemci içinden sticker çıkmadı tamamen açmadım sadece kitapçığı eline aldım sticker için yapıştırma yeri vardı fakat sticker yoktu intel arc kartım var ondan çıktı yanyana takacaktım napmalıyım 1700224509 Açtım hala yok 1700224557 Ya abi bi koleksiyon...
  4. Kayra_TR

opengl32.dll sürüm düşürme?

oyunlarda fps düştü ?
  5. Kayra_TR

opengl32.dll sürümü nasıl düşürülür

oyunlarda fps düştüde bi oyun açılmıyordu amd uptade ettim açıldı bende onu amd uptade etmeden opengl dir diiyp uptade ettim
  6. Kayra_TR

steam ets 2 dlc fiyatları düşermi

girdiğin online bağlı dlc olmayan online gir 1699556840 odadan odaya dğeişiyo diye biliom
  7. Kayra_TR

iberia dlc mi oydu
  8. Kayra_TR

belki olur da bende krone var çift dorse var bence korne al ha bi dorse alınır oda krone fln tırsan bilmiyorum çift dorse fln vamrı bizim tr tırlara modifiye fln öyle dorse fln yok yurtdışındaki gibi bence krone ve ya sharzmülher al
  9. Kayra_TR

şey 20 kasımdan sonra mesela tr lirası var oyun alırken o anki kura göremi olucak yoksa illa doalr mı?
  10. Kayra_TR

knk yük dlc al bence veya map paket vardı 3 geçen indirimde 72.93 tl hepsi bide karadenizd dlc 81 tlydi düşermi bilmiyorum ama bence bi tık pahalı olur bence kaçırma 20 kasıma kadar alacaksan indirim gelirse tuning dlc alma bence modlarla iniyor renkli jant full kırmızı kabin ici...
  11. Kayra_TR

AGE OF HİSTORY 2 KASIYOR ?PC ÇOK İYİ

AGE OF HİSTORY 2 KASMIYORDU NORMALDE AZ ÖNCE 1 saattir oynuyorum kasıyor 20 30 fps pc r3 3200g vega 8 gpu gta v 50 fps açıyor (pc değiştircem bu arda) ayrıca oyunda orjinal 2d oyunda 20 30 fps map ultrada her şey ultrada 60fps fazla alınmıyor ztn amd adrenalinden uptade...
  12. Kayra_TR

ANAKART DA RGB GİRİŞİ VAR MI

a520 almayın 1694791966 b550 almak daha mantıklı bence 3k ya
  13. Kayra_TR

DEEPCOOL CG 560 VS BİTFENİX NOVA MESH

DEEPCOOL CG 560 E-ATX 1649TL BİTFENİX NOVA MESH 1399TL
  14. Kayra_TR

📌 TÜİK Açlık ve Yoksulluk Sınırını Açıkladı!

bencede kapanması lazım esnafa destek verilmesi lazım
  15. Kayra_TR

📌 TÜİK Açlık ve Yoksulluk Sınırını Açıkladı!

onu derken tabi pahalı her şey yanlış ifade ettim bazen biz bile zorlanıyoruz ama dönüp baktında bir çok kişiye göre rahat ız demek istemiştim
Geri