İ3 13100f ile drr5 bir PC topladım fakat işlemci içinden sticker çıkmadı tamamen açmadım sadece kitapçığı eline aldım sticker için yapıştırma yeri vardı fakat sticker yoktu intel arc kartım var ondan çıktı yanyana takacaktım napmalıyım
1700224509
Açtım hala yok
1700224557
Ya abi bi koleksiyon...
belki olur da bende krone var çift dorse var bence korne al ha bi dorse alınır oda krone fln tırsan bilmiyorum çift dorse fln vamrı bizim tr tırlara modifiye fln öyle dorse fln yok yurtdışındaki gibi bence krone ve ya sharzmülher al
knk yük dlc al bence veya map paket vardı 3 geçen indirimde 72.93 tl hepsi bide karadenizd dlc 81 tlydi düşermi bilmiyorum ama bence bi tık pahalı olur bence kaçırma 20 kasıma kadar alacaksan indirim gelirse tuning dlc alma bence modlarla iniyor renkli jant full kırmızı kabin ici...
AGE OF HİSTORY 2 KASMIYORDU NORMALDE AZ ÖNCE 1 saattir oynuyorum kasıyor 20 30 fps pc r3 3200g vega 8 gpu gta v 50 fps açıyor (pc değiştircem bu arda) ayrıca oyunda orjinal 2d oyunda 20 30 fps map ultrada her şey ultrada 60fps fazla alınmıyor ztn amd adrenalinden uptade...