Bende böyle bir konu açtım bana düzeltildi dediler zaten duzeltilmese bile steelseries e söyleyince gonderiyorlar veya internette satiliyor o yanlar para vermek istemezsen güçlü bir yapistirici ile yapistirabilirisn
Bende aynı 2 mouse arasında kaldım fakat ben profesyonel bir iş yapmıyorum günlük kullanım açısından bakiyorum oyunları öyle kafa dağıtmaya falan oynuyorum bana da yeni üretimde kauçuk sorununu çözüdüler dediler o yüzden rival 600 tercih edeceğim hemde deneme şansım olmuştu elime gayet güzel...
Biliyorum corsair çok güzel bir marka hem klavye hemde diğer parçalar konusunda fakat dediğim gibi ilgimi çekmiyor benim razer kafamı çok karıştırdı benim ilk defa böyle bir klavye alacağım için sesi pek umursamıyorum ama ilerki zamanlar için endişe ediyorum Çok sağolun bu arada bütün...
Hayatımda ilk defa mekanik klavye alacağım o yüzden sağlam bir şey istiyorum sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.Aklımda Razer blackwidow var ama çok ses çıkarır diye emin olamadım ses pek sıkıntı olmaz ama yüksek ses illaki bir zaman sonra beni ve yakınımdakileri rahatsız edecektir.Apex 5 var...