KayraaQ isimli üyenin son içerikleri

1. KayraaQ

Bütün öfkenizi bu konuya dökün

Yaptıklarındam dolayı pişman değilim, aklım hala yapmadiklarimda
  2. KayraaQ

Ryzen 7 3700x Gigabyt B450m S2H Uyar mı?

Uyar ama o işlemciye yakışmaz
  3. KayraaQ

Türknet'e Geçmelimiyim ?

Sorgulata biliyordunuz herhalde kablonetin sitesinden
  4. KayraaQ

bilgisayar mi xbox one s mi

Bana kalırsa o bütçeyle xbox alırdım
  5. KayraaQ

Türknet'e Geçmelimiyim ?

Alt yapin varsa kablonet öneririm musteri temsilcisi hız vb. Konularda gayet iyiler ama alt yapin varsa tam performans alirsin
  6. KayraaQ

rival 600 alınır mı almalımıyım ?

Benimde kullanan arkadaşlarım var bir sıkıntı duymadım
  7. KayraaQ

Bende böyle bir konu açtım bana düzeltildi dediler zaten duzeltilmese bile steelseries e söyleyince gonderiyorlar veya internette satiliyor o yanlar para vermek istemezsen güçlü bir yapistirici ile yapistirabilirisn
  8. KayraaQ

Bende aynı 2 mouse arasında kaldım fakat ben profesyonel bir iş yapmıyorum günlük kullanım açısından bakiyorum oyunları öyle kafa dağıtmaya falan oynuyorum bana da yeni üretimde kauçuk sorununu çözüdüler dediler o yüzden rival 600 tercih edeceğim hemde deneme şansım olmuştu elime gayet güzel...
  9. KayraaQ

SteelSeries Arctis 5 vs Arctis 1 Wireless

Arctis 5 ama kablosuz=özgürlük
  10. KayraaQ

Max 1000tl Klavye Önerisi

Biliyorum corsair çok güzel bir marka hem klavye hemde diğer parçalar konusunda fakat dediğim gibi ilgimi çekmiyor benim razer kafamı çok karıştırdı benim ilk defa böyle bir klavye alacağım için sesi pek umursamıyorum ama ilerki zamanlar için endişe ediyorum Çok sağolun bu arada bütün...
  11. KayraaQ

mouse önerisi max 800tl

Benim de son kararım viper o zaman teşekkürler
  12. KayraaQ

Max 1000tl Klavye Önerisi

Hayatımda ilk defa mekanik klavye alacağım o yüzden sağlam bir şey istiyorum sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.Aklımda Razer blackwidow var ama çok ses çıkarır diye emin olamadım ses pek sıkıntı olmaz ama yüksek ses illaki bir zaman sonra beni ve yakınımdakileri rahatsız edecektir.Apex 5 var...
  13. KayraaQ

mouse önerisi max 800tl

tipi hoşuma gitmedi ya :D 1596987662 Profesyonel olarak bir şey yapmıyorum ama ne kadar iyi olursa o kada iyi
  14. KayraaQ

mouse önerisi max 800tl

sensei ten,razer viper,rival 600 veya g502 mouselerinden hangisinin önerirsiniz başka markalarda olabilir
  15. KayraaQ

Klavye Önerisi/Tavsiyesi

Makro tuşları falan kullanmıyorum o klavye çok güzel ama Corsair in klavyelerine bir türlü ısınamadım
Geri