Herkese iyi günler.
Dün arabayı yıkarken yazılımının eski sürüm olduğunu ve güncelleme geldiğini my Citroën üzerinden gördüm.
Arabanın güncellemelerini Citroën Update yardımıyla USB'ye kurulumunu gerçekleştirdim ve dün gece arabaya USB'yi takarak sorunsuz şekilde 1 saatlik güncellemenin...
Logitech G203 veya G402 düşünüyorum sizin öneriniz var mı? G203'ü arkadaşım 3 senedir kullanıyor tavsiye etti herhangi bir problem yaşamamış.
Normalde bütçem 1000TL ancak 100TL'lik ekstra pay koydum ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
Kriterler:
1-Olabilirse kablosuz.
2-Hafiflik çok önemli...
Aklım gerçekten çok karıştı bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla Automation'dan yapılıyor diye yazılmış dün oyunu aldım arabamı aldım BeamNG'ye aktardım ama arabaya ne yaparsam yapayım parçalanmıyor ve Automation'da yaptığım araba BeamNG arabaları gibi de kaliteli değil...
Bazıları blender ile...
Peki bu monitöre şubede beklediği süre içerisinde hasar gelirse ve hepsiburada değişimi iptal ederse nasıl şubede zarar geldiğini kanıtlayabilirim?
1756134481
Ürünü verirken vs sadece ölü pixel in olduğu kısımlarının fotoğrafını çekmiştim.
16 Ağustos’ta çeşitli forumlarda açtığım konu üzerine ve detaylı araştırma sonucu satın aldığım ve 20 Ağustos’ta elime ulaşan KTC H25T7 monitörü, güvenlik bandının açık bir şekilde elime geçmesi ve üründe ölü pixel çıkması sebebiyle yenisi ile değişimini talep ettim. Kurye gelip monitörü hızlı...