KayraBEY201 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Citroën C5 AirCross 2019 Multimedya Güncellemesi Hatası

Herkese iyi günler. Dün arabayı yıkarken yazılımının eski sürüm olduğunu ve güncelleme geldiğini my Citroën üzerinden gördüm. Arabanın güncellemelerini Citroën Update yardımıyla USB'ye kurulumunu gerçekleştirdim ve dün gece arabaya USB'yi takarak sorunsuz şekilde 1 saatlik güncellemenin...
  2. K

1100TL'ye kadar mouse önerisi

Maalesef bütçe buna yetti, vakit ayırdığınız için teşekkürler.
  3. K

Z1 SE aldım çok memnunum açıkçası 100gr lık mouse dan 54 gr a geçtim aşşırı fark ediyormuş gerçekten elim hafifledi. 1773828682 Z1SE
  4. K

Öneriniz için teşekkürler ama aldım bile :D
  5. K

Şuanda Z1SE kullanıyorum gayet memnunum düşündüğümden üst bir performansı var.
  6. K

Markayı ilk defa duyuyorum problem çıkartır mı?
  7. K

Logitech G203 veya G402 düşünüyorum sizin öneriniz var mı? G203'ü arkadaşım 3 senedir kullanıyor tavsiye etti herhangi bir problem yaşamamış. Normalde bütçem 1000TL ancak 100TL'lik ekstra pay koydum ona göre öneri yaparsanız sevinirim. Kriterler: 1-Olabilirse kablosuz. 2-Hafiflik çok önemli...
  8. K

BeamNG'de araba modu nasıl yapılır?

Aklım gerçekten çok karıştı bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla Automation'dan yapılıyor diye yazılmış dün oyunu aldım arabamı aldım BeamNG'ye aktardım ama arabaya ne yaparsam yapayım parçalanmıyor ve Automation'da yaptığım araba BeamNG arabaları gibi de kaliteli değil... Bazıları blender ile...
  9. K

Değişim ürünü Anadolu Mega dağıtım merkezinden dağıtıma çıkmıyor

Peki bu monitöre şubede beklediği süre içerisinde hasar gelirse ve hepsiburada değişimi iptal ederse nasıl şubede zarar geldiğini kanıtlayabilirim? 1756134481 Ürünü verirken vs sadece ölü pixel in olduğu kısımlarının fotoğrafını çekmiştim.
  10. K

Maalesef elimde yeni monitör alacak bir para yok başka bir çözümü var mı acaba?
  11. K

16 Ağustos’ta çeşitli forumlarda açtığım konu üzerine ve detaylı araştırma sonucu satın aldığım ve 20 Ağustos’ta elime ulaşan KTC H25T7 monitörü, güvenlik bandının açık bir şekilde elime geçmesi ve üründe ölü pixel çıkması sebebiyle yenisi ile değişimini talep ettim. Kurye gelip monitörü hızlı...
Geri