aksesuarları tam ama dock yan sanayi bir sorunu yok trabzonda yaşıyorum ama burda neredeyse hiç nintendo switch kullanan veya tamir yapan yok 256gb sd kartı var sahibindenden param güvende ile satabilirim onda sıkıntı yok.
valoranta gece pazarı ne zaman gelecek çoğu kaynak eylül 13 gece 3 diyorlar ama arkadaşım daha açıklanmadı falan diyor gelecekmi acaba 13 eylülde bir bilginiz varmı?
Bende bir nintendo switch v2 var mig switch ile kullanıyorum ama oyunlara güncelleme yapamıyorum trabzonda olduğum içinde çip taktıramıyorum jig tool ne işe yarar internette gördüm tam anlamadım bu nintendomu kırmak için işe yararmı
Başlıktada gördüğünüz gibi kedimi dışarıda gezdirmek istiyorum ama tasma bir türlü takamıyorum bi yandan tasmadan dolayı diye düşünüyorum bi yandanda kedim giymek istemiyor diye düşünüyorum varsa bildiğiniz ucuza kedi tasması veya bu konu hakkında ne yapmalıyım diye bir fikriniz varsa yazarsanız...
Ben nintendo switch almaya karar verdim fakat hem lite almak istemiyorum hemde sıfır alacak durumum yok o yüzden maksimum 8000 e 2. el çipli nintendo switch almak istiyorum bulabilirseniz çok sevinirim.Çipsiz alamam çünkü hem oyunlar çok pahalı hemde Trabzon da yaşadığım için çip...
Ben el konsolu almak istiyorum ama bütçem çok fazla olmadığı için tek çare nintendo switch kalıyor.Mario zelda gibi oyunları pek sevemiyorum açıkcası,nintendo switch için güzel bikaç oyun önerirseniz sevinirim.