KayzerAgustus isimli üyenin son içerikleri

1. KayzerAgustus

Stüdyo kulaklığı tavsiyesi

Selamlar. Evde kullanım için stüdyo kulaklığı tavsiyesi için rahatsız ediyorum. İemlerim var daha yüksek kalitede bir iem almak niyetindeydim lakin stüdyo kulaklıklarının daha iyi olacağını düşünüyorum. Bilgili arkadaşlardan tavsiye almak için konu açtım. Yapay zeka botlarına sorunca şu marka...
  2. KayzerAgustus

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Buds 3 pro aldım 5k gümüş renk. İade eden lavuk açıp bakmış denemiş beğenmemiş iade etmiş hiçbir kusuru yok.
  3. KayzerAgustus

kulaklıktan memnun musunuz ?
  4. KayzerAgustus

buds 3 pro alınır mı ağalar yeni gibi yazıyor ?
  5. KayzerAgustus

Maxi scooter önerisi

Selam dostlar. İşe git gel için öncelikle 50 cc bir motor almak niyetindeyken az araştırınca elimde kalır bozulur para çöp olur diye düşünerek maks 180k bütçeyle ne alabilirim diye geziniyorum. Honda dio veya SH125 düşünüyordum lakin 250 cc olarak mondial ressivo 250 felen gördüm diğer marka...
  6. KayzerAgustus

Sony daha iyi midir ne diyorsun ağam sennheiserda çok kronik var diyorlar.
  7. KayzerAgustus

üstad tavsiye eder misin ms4 ü ? kronikleri çok felen diyorlar. sony xm5 almayı düşünüyordum baktım fiyatları yakın. Amazon depodan alınır mı sence ?
  8. KayzerAgustus

Aldık ürün sorunlu geldi iadesi var mı ? 10k lık kulaklık sonuçta. Alan oldu mu hiç aranızda senheiser momentum ?
  9. KayzerAgustus

senheiser kulaklıklar var sizce alınır mı güzel fiyatı. Bu depo olayının mantığı nedir iade edilmiş ürünler mi ?
  10. KayzerAgustus

Müzik amaçlı TWS tavsiye

Selamlar. Müzik dinlemek amaçlı kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Samsung ekosisteminde olduğum için buds 3 pro alma niyetim vardı fakat az araştırınca kronikleri sarj olmaması aldığın sitenin iade edilip kullanılmış ürün gönderip iade kabul etmemesi felen bu tür şeyler korkuttu. Sonra...
  11. KayzerAgustus

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Senin benim ömrüm hevesim yitip biter bunlara bi b.k olmaz.
  12. KayzerAgustus

Dediğim gibi daha yasa cart curt çıkmadan 27 euro olayını devredışı bırakmışlar her geçeni kontrol ediyolar bu iş bitti.
  13. KayzerAgustus

İşte önceden bir şey çıkmıyordu artık full kontrol olunca çıkıyor yurtdışı alışveriş işi bitti
  14. KayzerAgustus

Bizim yunexpressin neden patladığı ve sizin kargoların neden bir türlü gümrükten geçemediğinin sebebi ortaya çıktı. https://www.memurlar.net/haber/1144590/internetten-yurtdisi-alisveriste-vergi-duzenlemesi-gundemde.html
  15. KayzerAgustus

Yav gümrükte vergi çıkmasın 50 dolar da öderim.
Geri