Selamlar. Evde kullanım için stüdyo kulaklığı tavsiyesi için rahatsız ediyorum. İemlerim var daha yüksek kalitede bir iem almak niyetindeydim lakin stüdyo kulaklıklarının daha iyi olacağını düşünüyorum. Bilgili arkadaşlardan tavsiye almak için konu açtım. Yapay zeka botlarına sorunca şu marka...
Selam dostlar.
İşe git gel için öncelikle 50 cc bir motor almak niyetindeyken az araştırınca elimde kalır bozulur para çöp olur diye düşünerek maks 180k bütçeyle ne alabilirim diye geziniyorum.
Honda dio veya SH125 düşünüyordum lakin 250 cc olarak mondial ressivo 250 felen gördüm diğer marka...
Selamlar. Müzik dinlemek amaçlı kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Samsung ekosisteminde olduğum için buds 3 pro alma niyetim vardı fakat az araştırınca kronikleri sarj olmaması aldığın sitenin iade edilip kullanılmış ürün gönderip iade kabul etmemesi felen bu tür şeyler korkuttu. Sonra...
Bizim yunexpressin neden patladığı ve sizin kargoların neden bir türlü gümrükten geçemediğinin sebebi ortaya çıktı.
https://www.memurlar.net/haber/1144590/internetten-yurtdisi-alisveriste-vergi-duzenlemesi-gundemde.html