kazıkılıvoyvada isimli üyenin son içerikleri

1. kazıkılıvoyvada

TYT çalışmaya başladım sizce ilerleyişim nasıl?

Temelimin iyi olduğunu düşünüyorum zaten 12. Sınıfdan sınav zamanına kadar çalışma sürelerimi 5-6 saat üstünde tutmayı düşünüyorum. 1755238045 Yazmayı unutmuşum sanırım 11. sınıfa geçtim.
  2. kazıkılıvoyvada

TYT çalışmaya başladım sizce ilerleyişim nasıl?

Daha tyt denemesine girmedim kimya konularını bitirdim sadece soru bankası çözüyorum. Fiziğin konularının bitmesine ise 5 gün kaldı sonrasında fizik kimya soru çözümü ve biyoloji eklemeyi düşünüyorum (matematik tabiiki çalışıyorum + paragraf) günlük yaklaşık 2.5 3 saat sürüyro ders...
  3. kazıkılıvoyvada

Sürekli mavi ekran yiyorum biri artık yardımcı olsun

ikisine de check attım sıkıntı yok ikisinde de minidumpları attım zaten anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? kendimde uğraşıcam
  4. kazıkılıvoyvada

Bsod memory management hatası vardı düzelttim hala restart atarken bazen mavi ekran veriyor
  5. kazıkılıvoyvada

https://drive.google.com/file/d/1uw2_mNB9seaPb3-_So9imF6vey7I4OCF/view?usp=drive_link https://drive.google.com/file/d/1YkZDVEYRgMnBtm5oWBD1AklR5mp0MeFK/view?usp=drive_link https://drive.google.com/file/d/1TRPkFYXMpPOubW-IgTHUNrepz3ymm0b1/view?usp=drive_link...
  6. kazıkılıvoyvada

ssd test ettim sıkınıt yok şimdi de ramleri test edecem
  7. kazıkılıvoyvada

Sürekli mavi ekran yiyorum ve ekran gidiyor

ettim herşeyi fixledim şuan yüksüz sıcaklığı 42 derecelerde işlemcininde değerleri iyi daha şimdi format attım durum aynı başka ne sebebi olabilir ssd sağlığınıda kontrol ettim onda da sıkıntı yok
  8. kazıkılıvoyvada

nedeni ne olabilir dün de konu açtım cevap veren olmadı format attım durum aynı m2 ssd de sıkıntı olabilir mi ?
  9. kazıkılıvoyvada

Sürekli mavi ekran yiyorum ve ekran gidiyor

bugün öğlene kadar hiç bir şey yoktu öğlenden beri 3 kere falan mavi ekran yedim onun dışında da ekran gidiyor ekran kartına reset attıktan biraz sonra restart atmışım gibi geri geliyor şifre vesaire istiyor sorun ne olabilir format atmayı düşünüyorum.
  10. kazıkılıvoyvada

Hallow kingt aldım nasıl başlamam lazım ?

kankam hesabın kısıtlı dm atamıyorum
  11. kazıkılıvoyvada

boss odalarına girmeyeyim o zaman ?
  12. kazıkılıvoyvada

Wireless kulaklık almak istiyorum

bütçem en en fazla 4500 e çıkar. Razer Kraken V3 Logitech g g435 JBL Quantum 800 üçünden birini düşünüyorum.
  13. kazıkılıvoyvada

sağ ol izlediğim elemanlarda hep öyle yaptı zaten sormak istediğim bir şey saha var ekipman güçlendirme veya değiştirme tarzı bir şey var mı ?
  14. kazıkılıvoyvada

indirimdeydi aldım başlangıç olarak ne yapmalıyım tek başına bilgi almanadan oynamak biraz ve oyunu anlamak biraz zor geldi.
  15. kazıkılıvoyvada

Oyuna dahi girmediğim halde 3 gün ban yedim

eadean oynadığım tek oyun apex legends 1 haftadır oyuna dahi girmiyorum ona rağmen 3 günlük ban atmışlar nasıl itiraz edebilirim ?
Geri