KAZO48 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ Game Garaj Push 7A hazır sistem alınır mı?

Mantıklı düşünmeye çalıştıkça daha da zorlaşıyor anlamak, dış güçlerin oyunu deyip kurtulmaya doğru gidiyor.
  2. K

Piyasaya çıktığı gibi almak lazım artık 1-2 yıl sonra bulmak zor
  3. K

Fiyatları neden böyle hiç bir bilgim yok ama kutulu satan sadece bir satıcı var ve bir stok gözüküyor, tray olanlarda ise bir sürü satıcıda bir sürü stok gözüküyor. Yani kendi değeri o kadar olduğu için değil de piyasada olmadığı için pahalı gözüküyor olabilir. Belki de sadece tray olandan...
  4. K

Aslında en güzeli tek tek toplamak ama biraz indirim de kovalayıp sürece yaymak gerekiyor o zaman daha uyguna çok daha güzel sistemler toplanıyor.Kendim için alsam bu şekilde yapardım ama kardeşim oynayacak diye en hızlı hangisi gelecekse o olsun yaz bitmeden keyfini çıkartsın...
  5. K

Şimdi inceledim önerdiğiniz sistemi aynı fiyata daha iyi bir ekran kartı daha mantıklı geldi ama siteye pek güvenemedim açıkçası. Yani dolandırılma olayı göremedim forumlarda veya google yorumlarda ama satış sonrası hizmetleri pek iç açmadı. Gamegaraj daha çok güven verdiği için orayı tercih...
  6. K

Hocam dediğiniz sistemler için ekran kartı dışındaki bütün parçalardan feragat etmem gerekiyor. En fazla 3-4 saat fps oyunu oynamak için ekran kartı 4060 yetmez mi?
  7. K

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/push-7a/ Merhaba, bu sistemi görseldeki özelleştirmeler ile almayı düşünüyorum. Kardeşim genelde CS, Valorant, LoL gibi oyunlar için kullanacak. Yeni çıkan oyunları oynamak gibi bir niyeti yok. Anakart için B650 olduğundan ve ASUS'un...
Geri