kazue isimli üyenin son içerikleri

1. kazue

Öneri Hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım?

aynı şekilde superonline 1000 e 800-900 arası veriyor
  2. kazue

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

fps sabitlediğim için hocam 360hz bir monitör için 400 450 fpsin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum hiç min max testi yapmadım 1720600934 hocam o 800 1000 bana biraz fasafiso geldi zaten aynı sistem benim arkadaşımda da var 500 hadi bilemedin 600e yırtına yırtına çıkıyor
  3. kazue

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

i7 12700k rx6700 10gb ile 400fps sabit hocam işlemcinizi bilmiyorum ama o fpsler de bir tık az gibi
  4. kazue

Baya bütçe masa önerisi lazım

anlıyorum cevap verdiğiniz için teşekkürler
  5. kazue

Baya bütçe masa önerisi lazım

kasa da masanın üzerinde mi ve sarsıntısı nasıl ben de almayı düşünüyorum
  6. kazue

Bilgisayarım ne kadar eder? Ve sistem önerisi

attığım sıfır sistemin daha iyi olduğunu düşünüyorum fiyat performans açısından 1714802928 evet biraz daha ayrıntılı bakılması lazım illaki ekran kartı gibi önemli bir parçanın 2.el alınması sıkıntı yaratabiliyor eğer bulabilirse temizinden güzel bir sistem olur
  7. kazue

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-trooper-v2-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-python-ll-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-51047 en mantıklısı bu gibi duruyor
  8. kazue

4.5kya ekran kartı bulması bir tık zor gibi
  9. kazue

Kollarım çok ince ne yapmalıyım

Kanka al dumbellı eline set set curl at. Şınava yat, barfiks çekebiliyorsan barfikse aban. Yavaş yavaş olur. Beslenmene de dikkat et bir de. Profesyonel olarak yapacağını sanmıyorum zaten evde kendi imkanlarınla halledersin illaki takma kafaya.
  10. kazue

Bu masa alınır mı / sallanır mı? 349₺

sallanma olacağını çok düşünmüyorum demir profilleri sağlam gibi duruyor biraz farklısı bende de var ve bence klavye mouse koymak için bile yeterli büyüklükte değil mousepad sarkar ve sorun yaratabilir bu şekilde
  11. kazue

MousePad Önerisi en fazla 300 TL

baktım fakat 90x40ları 400 460 civarıydı sanırım ve aynı zamanda model değil malzeme kalitesi önemli ki klassenin kalitesiz olduğunu düşünmüyorum
  12. kazue

Hangi Mouse Daha İyi ?

daha hassas hareketleri algılaması, daha kısa tepki süresi ve daha uzun ömür gibi düşünebilirsin
  13. kazue

MousePad Önerisi en fazla 300 TL

hocam bence bütçenizin üzerine bi 100 daha koyup https://ty.gl/ex86z5a5eu bunlardan birini seçebilirsiniz daha uzun ömürlü ve kaliteli mouse yağ gibi kayar dalongların çok kalitesiz olduğunu duymuştum veya bunu buldum düşünülebilir...
  14. kazue

AMD RADEON RX6700 PUBG GÖRÜNTÜ ÇAMUR GİBİ

Sapphire pulse rx6700 kullanıyorum 1.25 miyopum gerçek hayatta uzakları oyundan daha kötü görüyorum bence başka bir sorunu var eve gidince unutmazsam ayarlarıma bir bakayım
  15. kazue

2.El R5 3500 vs 10105F

İkinci el baktığımızdan dolayı 4 5 kişi satıyor onlar da neredeyse sıfır fiyatına maalesef. Öneri için teşekkürler 1710751107 bakacağım teşekkürler
Geri