KBL1 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Bilgisayar kasası, anakart, işlemci tavsiye

Olması gerekende bu zaten ama dedim ki o kadar param yok. 4k ekleyemem az değil. Ayrıca benim öyle yüksek performanslı bir ekrankartına da ihtiyacım yok. 1676288378 Ben parçalayamaz demedim. işlemciyi yoracağını söyledim. 4070 ti ile 5900x daha iyi performans verebilir belki. 1676288451 Ayrıca...
  2. K

Ben FPS oyuncusuyom. araştırdığıma göre 266 FPS alırken benim sistemim 410 FPS alıyor gösteriyor.
  3. K

Araştırdım. işlemciye çok yük bindiriyormuş.
  4. K

dlss var 3070 ti da ama daha yüksek dlss modeline ihtiyacım yok. çokta oynamam zaten hikaye oyunu. ama ben tekrar bir bakayım.
  5. K

ssd düşük. İşlemci darboğaz yapabilir. ikisindende en iyi performansı almak istiyorum hem yayın da açacaüım. işlemcinin ikisindede iyi performans verebilmesi gerekiyor.
  6. K

2600 TLden düşük tkl klavye

OK hocam. Youtubede Klavye incelemeleri var. Şimdi bizim seçtiğimiz sana hitab etmeyebilir sende bi bak. 1676286519 Hyperx origin core
  7. K

İşlemci Düşük kalmış ekrankartının yanında. işlemciden kısmışsın ama benim sistemden pek bir farkı yok. 1676286159 SSD nin okuma yazma hızına baktınmı? SSD sadece 1 tb olması gerekmiyor. Benim seçtiğimin okuma yazma hızı 7k 6k.
  8. K

Bu stealseriesin kendi klavyesi. Suya dayanıklı. mekanikte buluruz hocam. Oyuncuysan optik de bulalım.
  9. K

evet, 35 de olabilir ama tabi ucuz işime gelir. 1676285609 Hocam daha nasıl bir sistem bulmalıyım? Herşeyi iyi brşey seçmeye çalıştım ama lütfen 2. el atma.
  10. K

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-steelseries-apex-5-hibrit-rgb-kablolu-mekanik-oyuncu-klavyesi-fiyati,658960761.html araştırabilirsin. İlla TKL olsun diyorsan 1000 TL'ye var: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-steelseries-apex-3-tkl-ip32-rgb-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1586013909.html
  11. K

Elraenn değilmim 90 fps hikaye oyununa gerek yok. zaten çok zamanım olmuyor en genellikle fps oyuncusuyum. valorantta 400+ FPS veriyor ve öyle bir monitör yok. Kısacası ekrankartını yükseltmeye ihtiyacım yok ama sen bana PSU önerebilirmisin 1676285259 Kuzenim satıyor 3080 ama 17 k vereceğini...
Geri