kcansongur isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım 4x16 RAM var ama 32 görüyor.

bu soruna neyin sebep olduğunu öğrenebileceğimiz bir program vs var mı acaba bildiğiniz
  2. K

maalesef yok hocam bir sürü şey denedim sizin söylediklerinizide denedim ama format atmayı denemedim ki onunda işe yarayacağını sanmıyorum bios da da 32 gözüküyor çünkü
  3. K

xmp profilinide aktif edemiyorum 3600e çıkıyorum ama yine 2666 kalıyor 1720219176 yok hocam bitti
  4. K

hocam a1 a2 b1 olarakda a1 a2 b2 olarakda denedim yine bu şekilde
  5. K

tüm slotlar cpuid de böyle gözüküyor sağlam olarak 1720218620 bi deneyip geliyorum a1 a2 ve b1 olarak
  6. K

bunu denemedim ama değişeceğini sanmıyorum çünkü sadece b slotunu denediğimde görüntü alamamıştım ramlerin hepsi sağlam bundan eminiz
  7. K

birden bire görüntü vermedi bende gönderdim valla
  8. K

denedim hacım örnek veriyorum a1i çıkarttım sadece a2 yi görüyor, eğer hem a1 hem a2 yi çıkartırsam da görüntü alamıyorum anlamadığım şey şu CPUID programında 64gb 4 kanalı görüyor ama neden böyle oluyor 1720218317 format denemedim ama hala aynı windowsdan devam ediyorum
  9. K

yükseltme yapınca bilgisayar açılınca yine 2666 oluyor ve biosdan baktım sadece a1 ve a2yi görüyor 1720218164 ben onu garantiye gönderdim gelene kadar buna geçtim karttan memnundum bozulana kadar :) ama şimdi de ramlerde sıkıntı var anlamadım gitti
  10. K

evet ve xmp ile 2666dan yükseltemiyorum
  11. K

xfx 6750xt 1720218019 aynı windowsu kullanıyorum ekran kartı değişmeden önce sorun yoktu acaba gerçekten windowsda sorun olabilir mi 🤔
  12. K

Merhaba herkese iyi forumlar. Bilgisayarımda kullanmış olduğum Corsair Vengance DDR4 ramlerim var 4 slot kullanıyorum 16gb toplamda 64gb bugüne kadar sıkıntısız hepsini kullanıyordum ama ekran kartımı değiştirdiğimde gördüğüm bir şey var görev yöneticisinden ve biosdan bi baktım 32gb görüyor ve...
  13. K

Yardım Ekran kartından görüntü alamıyorum.

denedim ama yine yanıt alamadım garantiye göndericem
  14. K

denedim ama olmadı ekran kartı sanki çalışmaya çalışıyorda çalışamıyor gibi fanları düzenli olarak açık kapatıyor çünkü ekran kartı takılıykende onboard dan görüntü alamıyorum buda ekran kartının sistemde tanımladığı anlamına gelmiyor mu zaten. sadece sök tak yaptım yani ne olmuş olabilir kafayı...
  15. K

şu anlık başka bir sistemde deneme imkanım yok ama anakartımda başka bir ekran kartı girişi var oraya taksam olur mu? ekran kartının giriş soketini defalarca kontrol ettim güzelce temizledim mavi silgiyle sildim ama yine aynı. 1718953668 ne olmuş olabilir ki umarım ekran kartını bozmamışımdır :(
Geri