Merhaba arkadaşlar laptopumu alalı daha çok olmuyor. Geçenlerde oyun oynarken çok değil klavyenin orta kısmındaki belirli tuşlara kola döküldü hemen kurulayıp temizlesem de sanırım kalmış sıvı biraz daha. Klavye tuşlarımda herhangi bir problem yok fakat klavye tuşlarından kola dökülen yerdeki...
Anlayabiliyorum hocam peki bu cihaz dışında başka önerebileceğiniz cihazlar mevcut mu bu cihaz kafama yattı ayrıca onu da belirteyim birde bu cihazda asıl beğenilen şey nedir
Arkadaşlar merhabalar
40000 tl civarında maksimum 45000 tl olacak şekilde bir oyuncu laptopu almak istiyorum. Kaliteli bir laptop olmasını istiyorum. Aklımda iki cihaz var.
1. Dell Gaming G16 7630 RTX 4060 olan versiyonu
2. Asus Rog Strix G16 2023 G614JU RTX4050 olan versiyonu
Önerilerinizi...
Merhabalar Başlıkta da belirttiğim gibi Asus ROG g18 laptopun biosunda tpm yazısını bulmadım. Valorant ve daha bir çok oyunu da açamıyorum. Hızlı dönüş sağlarsanız çok sevinirim.
Merhabalar, konum da iki adet sorum olacak ilki şu ben tablet alacağım fakat hat babamın üzerinde ve vergi indiriminden yararlanmak istiyorum bunun için indirimde yakalayıp tabletlerden almak istiyorum ve bu indirimden hat üzerimde olmadığı için hemen yararlanamıyorum sorum tam da burada şimdi...
Farklı neyleri kontrol etmeliyim tek kafam orada kalmıştı kalan herşeyi laptopu açıp kontrol ettim herhangi bir problem yoktu
Birde bu quanta yazısını eski haline yani Excalibur yazısına nasıl çevirebilirim
Merhabalar bilgisayarımın ekran kartı değişimi için tanınan bir servise gönderdim bilgisayarımın açılış yazısı excalibur yazılıydı fakat şuan quadro yazısı ile açılıyor bu anakartın değiştirildiği anlamına mı gelir ya da değiştiyse değiştiğini nasıl anlayabilirim
Herkese teşekkürler, peki 9 taksit bulabilir miyiz bakabilen araştırabilen ya da bilgi sahibi olan varsa elimde yüksek limitli bir tek paraf kart var ama
27k paralara kadar olabilecek şekilde laptoplar olabilir fakat tek isteğim paraf karta peşin fiyatına 12 taksit olayı mevcut mu var mı herhangi bir sitede yardımcı olursanız sevinirim