Merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce Abdullah Bey sayesinde DA2 sistem aldım. İhtiyacımdan dolayı satmak istiyorum. İkinci el fiyatı için ne kadar isteyebilirim? Teşekkürler.
DA2 Sistem:
Merhaba. MEB'in dağıttığı Vestel VP10 tablet var elimizde. Bu tableti kullanmak istiyoruz fakat sarjı ve sarj aleti elimizde yok. Yeni bir sarj aleti almak istiyorum. 5v 3a fakat giriş ucunun kaç mm olduğunu bulamadım.
Merhaba. 3 sene sadece şehrimde bulunan yerel bir internet sağlayıcı tarafından hizmet alıyordum fakat ana makineleri arızalanınca şirketi kapatmak zorunda kaldılar. Bu sebeple mecburiyetten Türk Telekom'a geçtim. Yakında taahhütüm bitecek. Şehirde sadace 3 büyük sağlayıcı hizmet verebiliyor...
Ayarlarda otomatik parlaklık açıktır. Onu devre dışı bırakabilirsiniz. Uyarlaması parlaklık olarak geçiyor olabilir.
Naçizane tavsiyem, açık kalsın. Yüksek ışık karanlık ortamlarda gözlerinizi bozabilir.
Ben de Hawk aldım. Yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Gayet rahat.
Beğenmediğim noktaları: Kolçakları kötü, sağa sola sallanıyor. Geriye yaslanmak için kullanılan kolu çektiğinizde bir şey kırılıyor gibi, takır tukur sesler geliyor.
Bunları haricinde kullanılabilir.
Benim puanım: 8/10