kdrpnlc isimli üyenin son içerikleri

1. kdrpnlc

DA2 Sistem İkinci El

Uzun zamandır takip edemiyorum. Doğrudur.
  2. kdrpnlc

DA2 Sistem İkinci El

Anladım. Teşekkürler arkadaşlar.
  3. kdrpnlc

DA2 Sistem İkinci El

Çok ucuza gitmez mi? Sadece ekran kartı belki de o kadar.
  4. kdrpnlc

DA2 Sistem İkinci El

Merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce Abdullah Bey sayesinde DA2 sistem aldım. İhtiyacımdan dolayı satmak istiyorum. İkinci el fiyatı için ne kadar isteyebilirim? Teşekkürler. DA2 Sistem:
  5. kdrpnlc

Bilgisayarimla nasil mining yapabilirim?

Tek bilgisayar ve ekran kartı ile zarar edersin, değmez.
  6. kdrpnlc

Vestel VP10 Sarj Aleti

Merhaba. MEB'in dağıttığı Vestel VP10 tablet var elimizde. Bu tableti kullanmak istiyoruz fakat sarjı ve sarj aleti elimizde yok. Yeni bir sarj aleti almak istiyorum. 5v 3a fakat giriş ucunun kaç mm olduğunu bulamadım.
  7. kdrpnlc

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Başka iss'den taşımak ortalama kaç gün sürüyor?
  8. kdrpnlc

LAPTOPMU MASAÜSTÜ MÜ ALAYIM

Eminim. Sen emin misiniz?
  9. kdrpnlc

LAPTOPMU MASAÜSTÜ MÜ ALAYIM

Yapacağınız iş nedir? Oyun oynayacaksınız/edit yapacaksanız masaüstü, diğer işler için notebook alabilirsiniz.
  10. kdrpnlc

İnternet sağlayıcı değişikliği

Merhaba. 3 sene sadece şehrimde bulunan yerel bir internet sağlayıcı tarafından hizmet alıyordum fakat ana makineleri arızalanınca şirketi kapatmak zorunda kaldılar. Bu sebeple mecburiyetten Türk Telekom'a geçtim. Yakında taahhütüm bitecek. Şehirde sadace 3 büyük sağlayıcı hizmet verebiliyor...
  11. kdrpnlc

Yardım windows parlaklık otomatik olarak değişiyor

Ayarlarda otomatik parlaklık açıktır. Onu devre dışı bırakabilirsiniz. Uyarlaması parlaklık olarak geçiyor olabilir. Naçizane tavsiyem, açık kalsın. Yüksek ışık karanlık ortamlarda gözlerinizi bozabilir.
  12. kdrpnlc

ANAKARTTAN GELEN CIZIRTI

PSU dan ses geliyor olabilir, çıt çıt şeklinde. Anakarttan geliyorsa topraklamada sıkıntı vardır. bir şey olmaz ama sen yine de kontrol et
  13. kdrpnlc

laptopumu satıyorum sizce nekadar eder

İkinci el piyasası durgun. @G.P.U nun söylediği fiyat az olmasına rağmen satamazsın.
  14. kdrpnlc

İnceleme Hawk Gaming Chair Fab v3 inceleme !!

Ben de Hawk aldım. Yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Gayet rahat. Beğenmediğim noktaları: Kolçakları kötü, sağa sola sallanıyor. Geriye yaslanmak için kullanılan kolu çektiğinizde bir şey kırılıyor gibi, takır tukur sesler geliyor. Bunları haricinde kullanılabilir. Benim puanım: 8/10
  15. kdrpnlc

DA-SISTEM3 Ses Ve Mouse İmleci Kasması Siyah Ekran

Maille uğraşma, cevap vermiyorlar. Ben 3 hafta önce attım 5 tane. Hiç birine cevap vermediler. Ataman daha iyi olur.
Geri