İkinci el yurtdışı S24 ultra ile 15 pro max arasında kaldım, S24 ultranın ekranı benim için biraz fazla büyük ama iPhone 15 pro max inde oyunlarda ısınma sorunu olduğunu yüksek derecelere çıktığını duydum eğer kullanan veya daha önce bu telefonları deneyimlemiş olan arkadaşlar varsa yardımcı...
İmei konusunu bilmiyorum ama iPhone 13 le S23 ultra yan yana gelemez bile S23 ultra kesinlikle çok daha üst sınıf bir telefon gerek gücü gerek pili olsun sadece biraz ekranı büyük tek elle telefon kullanmaya alışkınsanız iPhone 13 ten geçince biraz zorluk yaşayabilirsiniz
Çok teşekkürler sadece sonuna ddr4 ekleyince farklı anakart modeline geçiyor biraz yanıltıcı olmuş :) şuan da yeni biosu sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.
Merhaba MSI Pro H610M-E DDR4 anakartına bios güncellemesi yapmak istiyorum şuan ki sürüm 2023 yılına ait flash moduna girdikten sonra bios dosyasına tıklıyorum normalde tıkladığımda kurulsun mu diye sorması gerekirken bastığımda boş dosya açıyor (flash fat32 ayarlı,rar ve ayıklanmış biçimde de...