Gpu da ekran kartı marka/modelinin etkisi nasıl olur hiç bilmiyorum. Msi in , pny den daha iyi olacağını tahmin ediyorum sadece ama hangi konuda neden dolayı iyidir bilmiyorum
Evet intel işlemciler is yükümü azaltıyor. Amd sistemlerde de işleri yapabilirim fakat bu sefer süreden kayip yaşarım. Önceliğim intel islemci eğer fiyat farkı çok fazla olacaksa amd de dusunelebilir. İki sistem arasında performans ve fiyat olarak nasıl bir farklılık olur ?
4070ti ile 4080 arasında hissedilir bir fark var mı onu bilmiyorum. Oyun kısmı için dls3 olsun bana yeter diye dusunuyorum. Daha çok iş kullanacağım kısımda tedirginim. Min. Rtx 4070ti olması benim için elzem. Eğer 4080 i toplayabiliriz ne mutlu :)
Sen kralsın:) çok teşekkür ederim şimdiden:))
750w lik bronz psu beni beni 4-5 yıl kurtarır mı hocam onu bilmiyorum. Psuyu değiştirince yine aynı fiyatlara geliyor sanki
1685706785
@Kürşat Kütükçü adaşımin yazdigi tum konulari okudum neredeyse :) tavsiyelerini ciddiye alıyorum. Vakiti olunca yardımcı olabilirse çok makbule geçer.
Arkadaşlar merhaba,
Kendime bir bilgisayar toplamak istiyorum. En son 2013 yılında msi laptop almıştım, orasını değiştir burasını değiştir derken artık kurtarilamaz hale geldi.
Bilgisayarı, hem oyun oynamak hem de is icin kullanacağım. Yapay zeka modelleri eğitimi ve Unity 3D gibi tasarim...