KEDEMSU isimli üyenin son içerikleri

1. K

Apu işlemci ile ekran kartı birlikte çalışır mı

Elimde ryzen 5 5600g işlemcisi var ekran kartı almayı düşünüyorum birlikte çalışırlar mı. Ayrıca 1050 alabilecek bütçem var uyumlu olursa yeterli bir ekran kartı olur mu
  2. K

Bilgisayarımda hiçbir oyunu açamıyorum

R5 5600g 3.9 ghz 16mb 6 çekirdek b450m pro max 2*8 gb 3600 mhz cl20 DDR 4 patriot viper elite 500 Gb m.2 ssd
  3. K

hangisini indirmem gerekiyor
  4. K

Nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
  5. K

zaten öyle yapıcam ama haftasonu ve yılbaşına denk geldiği için dönüş yapmadılar buraya da bir sorayım dedim
  6. K

Merhabalar itopyadan bir apu hazır sistem aldım ve cuma günü elime ulaştı ancak bilgisayar hiçbir oyunu açmıyor, tepki vermiyor.. Kaldırmıyor değil ancak hiçbir hata da vermiyor.
  7. K

RAM lerimin mhz'ini yükseltemiyorum

Saolun ilginiz için çok teşekkür ederim
  8. K

Ne dediğinizi anlıyorum bunu yapmam gerektiğini de biliyorum zaten ancak dediğinizi yapmama rağmen mhz değeri değişmiyor
  9. K

Xmp açık ancak ram mhz ı seçe bileceğim bir ayar yeri yok. O yüzden 3600 mhz seçemiyorum DRAM settings kısmında iki seçenek var onlarıda sadece enable ve disable olarak değiştirebiliyorum 1640969459 Profiller arasında geçiş yaptığımı zamanda mhz değiştirebileceğin bir yer çıkmıyor
  10. K

Açtığım halde olmuyor
  11. K

İtopyadan hazır Apu sistem aldım ve kargom bugün elime ulaştı. Bios a ramlerimin mhz'ini arttırmak için girdim ancak değiştiremiyorum. Mhz seviyesini seçe bileceğim bir ayar kısmı çıkmıyor. Şuanda 2600 mhz de sabitler. Ram: Patriot 2*8 GB Viper elite 2 3600mhz cl20 ddr4 Anakart: MSİ B450M-A...
Geri