Warbandı sahura kadar oynamanın ve yiyeceğini yiyip daha sonra yatmanın verdiği huzuru bana artık hiçbir şey veremiyor.
Oynamadıysanız kesinlikle oynamalısınız.
Pek bir seçeneğiniz yok. Replika XBOX 360 kolları ya da ikinci el ama kaliteli olsun derseniz F310 bulabilirsiniz. Ayrıyetten outlet ürünleri de araştırabilirsiniz.
Bu sonuçlar pek doğru olmayabilir canlı değerleri vermediği için. Oyunu alta atarak sıcaklık değeri kontrol etmek pek doğru değil. Daha isabetli bir sonuç için MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklığını kontrol edin ve daha sonra değerleri bizimle paylaşın yardımcı olalım.
İngilizce Öğretmenliği seçtim ailem ve çevremdekilerin memur ol gerisi önemsiz düşüncesiyle ama bu kadar iğreneceğimi bilseydim seçmezdim herhalde. Demem o ki, her üniversite bitiren başarılı olmaz. Yakın zamanda bir bilgisayar dükkanı açmak gibi bir hayalim var. Ancak sağlam bir öğrenim görmem...
İzninizle naçizane bir öneride bulunmak istiyorum.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-23-8-0-5ms-165-hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=GTI%20Bili%C5%9Fim&url_src=and-product-detail
Sorunuza yanıt olarak ben 1080p için...
Şahsen yetersiz gelir diye düşünüyorum ancak PSU pek de iyi bir PSU değil gibi. Güç kaynağı sistemin canıdır masraftan kaçınmamak gerek stabil bir deneyim için.