kediyebagiranadam isimli üyenin son içerikleri

1. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

yıllardır oynuyorum da tek tük maç atarım sonra çıkarım
  2. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

Eyvallah hocam öğrenmiş oldum
  3. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

Yok hile yorumu yapmadım zaten bilmediğimden sordum
  4. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

Aşağıya bıraktım videoyu. Görüş hilesinden bahsetmiyorum. Bu arkadaş videoda da gözüktüğü gibi düşmana sıkarken nişangahı düşmana kayıyor sürekli. Ben mi anlamıyorum yoksa hile mi? Forum Yöneticilerine; Hocam foruma video yüklenemiyor. 4-5 defadır aynı sorunu yaşıyorum videoyu önce youtubeye...
  5. kediyebagiranadam

Oyun Kanalı İsim Önerisi

2 İsimden birini seçmeyi düşünüyorum. Synegon Logonidas Hangisini seçmeliyim sizce?
  6. kediyebagiranadam

Altın ve BTC Almak İçin Hangi Platformu Kullanabilirim

Hocam dolar her zaman paranın değerini kaybettirir. Sonuçta basılan bir şey, onun da enflasyonu var. Kısa vadeli pozisyonlar için olabilir ama genel olarak yatırım olarak değerlendirilemez demek istedim
  7. kediyebagiranadam

Çok ucuz termal macun onerir misiniz?

Hocam kullanacağım işlemci 50TL falan :D Büyük ihtimal pazarlıkla 30'a gider... O yüzden aşırı ucuz aradım yani en temel vazifesini yapsın yeterli babında 1766492563 Eyvallah hocam aldım :D 2 lira 90 kuruşta kartta bonus varmış 85'e geldi 30 GRAMI ahahahaha
  8. kediyebagiranadam

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-mupa-hy510-30g-1-93w-m-k-gri-fiyati,1195058500.html Şu daha uyguna geliyor hem kargo ücreti de yok bunu alıyorum o zaman? @jombo @igito @SeNNurki
  9. kediyebagiranadam

Eyvallah hocam
  10. kediyebagiranadam

Hocam hep denk geliyoruz seviyorum seni ahahaha. termal macun 30gr içinde kurur mu? tekrar tekrar kullanılabiliyor mu? 1766488861 Aynı mantık. Benim işlemci zaten 50 lira falan şuan ederi :D :D :D
  11. kediyebagiranadam

Harbiden ucuz. Alınmaz mı hocam? Bir de içinde kullanmadıkça kalıyor mu tekrar tekrar kullanabilir miyiz?
  12. kediyebagiranadam

Olsun yine de pahalı. Asıl sistemime kullanmayacağım ki. 15 yıllık sistemim var onu ayağa kaldırmaya çalışıyorum. Yani pc açılsın yeterli. Soğutma performansı olarak dediğim gibi 10 üzerinden 3-4 yeterli bir puan
  13. kediyebagiranadam

Zotac RTX 5080 Gaming Solid nasıl?

Valla hocam fiyat performans olayını bilemiyorum ama bence harika. Yani 5070ti'dan 5080'e geçmek daha uzun ömürlü daha performanslı üst klasmanı almak demek oluyor. Bana fiyatı da uygun geldi açıkçası
  14. kediyebagiranadam

Çok pahalı ama ciddiyim :D Mesela şu hiç mi iş görmez hocam ya? https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-hadron-hdx6508254-buyuk-gri-30-gr-1-8w-fiyati,1536627843.html
  15. kediyebagiranadam

Altın ve BTC Almak İçin Hangi Platformu Kullanabilirim

Hocam dolar alırsa da parası pul olur :)
Geri