kediyebagiranadam isimli üyenin son içerikleri

1. kediyebagiranadam

Hangi Fm Serisini Almalıyım?

Evet hocam 2 haftalık olanı değil süresiz olanı alacağım. Elbette kefil olamazsınız ama şunlık dediğiniz gibi alınabilir duruyor çok teşekkür ederim
  2. kediyebagiranadam

Hocam SağlamLisans satıyormuş FM24 bir inceler misin? Daha önce birkaç alışveriş yapmıştım sorunsuz yardımcı olmuşlardı ama size fikir sorayım dedim...
  3. kediyebagiranadam

Konu güncel FM 24 Nereden satın alabilirim? Ayrıca neden mağazadan kaldırılıyor arkadaş çok saçma ya. Bilmiyorum ki hocam, bulsam direkt edineceğim
  4. kediyebagiranadam

Korsan düşünmüyorum hocam teşekkür ederim
  5. kediyebagiranadam

Nerde satılıyor hocam? 1790436206 Alıcam yani korsan indirmek istemiyorum virüs riski falan.
  6. kediyebagiranadam

Hocam teşekkürler yanıt için ama FM 24 Bulamıyorum hiçbir yerde. Oyun içi editör var sadece
  7. kediyebagiranadam

Selamlar. FM oynamak istiyorum. Beklentim görsellikten ziyade gerçekçi bir teknik direktör deneyimi. Oyuncunun 10 yıl önceki istatistiklerine kadar bilmek, altyapıyı geliştirip yıllarca oyuncu yetiştirip satmak, ucuza oyuncu alıp parlatıp satmak gibi isteklerim var. Bu durumda FM 26 alacaktım...
  8. kediyebagiranadam

Rdr2 Bu Hareketi Nasıl Yapıyorlar? "Videolu Soru"

Olabilir hocam bu aklıma gelmemişti
  9. kediyebagiranadam

Mouse tekerleği ile yapıyorum zaten yine de tırtıklı tırtıklı oluyor videoda belirttim
  10. kediyebagiranadam

Videoda sordum, yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim İlgili video:
  11. kediyebagiranadam

Hard Diskin El Yakacak Kadar Sıcak Olması Normal mi?

Şimdi kombiyi 45 dereceye getirdim. Elimi yakıyor mu? Çok az evet. Yani sanırsam sıcaklık değerleri doğru gösteriyor ve HDD diğer hddlere kıyasla bir tık ısısı yüksek çalışıyor. Yük altında 40-46 arası çalışıyor. Öğrenmiş oldum. Bu durumda iade etmeli miyim sizce? Ayrıca herkese yanıtları için...
  12. kediyebagiranadam

Hocam şöyle ki arşiv yapıyorum. 2-3 harddiskte aynı veriyi tutmam gerekiyor. Birisi bozulursa yerine yenisini koyacağım. O yüzden olabildiğince ucuz bir şey bakıyordum. Mesela başka 250 harddiski taktım karşılaştırmak adına. 24 derecede çalışıyor ve dokundugumda ılık. Bu sıkıntılı olan ise 40-41...
  13. kediyebagiranadam

Yakıyor hocam kontrol ettim şimdi. 1779387277 Hayır hocam. Sıcak oluyor sadece. El ısıtıyor, yakmıyor 1779387307 Bunun ateşe tutulmuş metal yakıcılığı gibi kesin aşırı sıcaklığı oluyor
  14. kediyebagiranadam

Anladım hocam teşekkür ederim. İade etmeliyim o zaman doğru mu?
  15. kediyebagiranadam

Çok sıcak dediğim noktada 45-46 gösteriyor hocam. 45-46 el yakar mı peki?
Geri