Hocam SağlamLisans satıyormuş FM24 bir inceler misin? Daha önce birkaç alışveriş yapmıştım sorunsuz yardımcı olmuşlardı ama size fikir sorayım dedim...
Selamlar.
FM oynamak istiyorum. Beklentim görsellikten ziyade gerçekçi bir teknik direktör deneyimi.
Oyuncunun 10 yıl önceki istatistiklerine kadar bilmek, altyapıyı geliştirip yıllarca oyuncu yetiştirip satmak, ucuza oyuncu alıp parlatıp satmak gibi isteklerim var.
Bu durumda FM 26 alacaktım...
Şimdi kombiyi 45 dereceye getirdim. Elimi yakıyor mu? Çok az evet. Yani sanırsam sıcaklık değerleri doğru gösteriyor ve HDD diğer hddlere kıyasla bir tık ısısı yüksek çalışıyor. Yük altında 40-46 arası çalışıyor. Öğrenmiş oldum. Bu durumda iade etmeli miyim sizce? Ayrıca herkese yanıtları için...
Hocam şöyle ki arşiv yapıyorum. 2-3 harddiskte aynı veriyi tutmam gerekiyor. Birisi bozulursa yerine yenisini koyacağım. O yüzden olabildiğince ucuz bir şey bakıyordum. Mesela başka 250 harddiski taktım karşılaştırmak adına. 24 derecede çalışıyor ve dokundugumda ılık. Bu sıkıntılı olan ise 40-41...
Yakıyor hocam kontrol ettim şimdi.
1779387277
Hayır hocam. Sıcak oluyor sadece. El ısıtıyor, yakmıyor
1779387307
Bunun ateşe tutulmuş metal yakıcılığı gibi kesin aşırı sıcaklığı oluyor