kediyebagiranadam isimli üyenin son içerikleri

1. kediyebagiranadam

Rdr2 Bu Hareketi Nasıl Yapıyorlar? "Videolu Soru"

Olabilir hocam bu aklıma gelmemişti
  2. kediyebagiranadam

Mouse tekerleği ile yapıyorum zaten yine de tırtıklı tırtıklı oluyor videoda belirttim
  3. kediyebagiranadam

Videoda sordum, yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim İlgili video:
  4. kediyebagiranadam

Hard Diskin El Yakacak Kadar Sıcak Olması Normal mi?

Şimdi kombiyi 45 dereceye getirdim. Elimi yakıyor mu? Çok az evet. Yani sanırsam sıcaklık değerleri doğru gösteriyor ve HDD diğer hddlere kıyasla bir tık ısısı yüksek çalışıyor. Yük altında 40-46 arası çalışıyor. Öğrenmiş oldum. Bu durumda iade etmeli miyim sizce? Ayrıca herkese yanıtları için...
  5. kediyebagiranadam

Hocam şöyle ki arşiv yapıyorum. 2-3 harddiskte aynı veriyi tutmam gerekiyor. Birisi bozulursa yerine yenisini koyacağım. O yüzden olabildiğince ucuz bir şey bakıyordum. Mesela başka 250 harddiski taktım karşılaştırmak adına. 24 derecede çalışıyor ve dokundugumda ılık. Bu sıkıntılı olan ise 40-41...
  6. kediyebagiranadam

Yakıyor hocam kontrol ettim şimdi. 1779387277 Hayır hocam. Sıcak oluyor sadece. El ısıtıyor, yakmıyor 1779387307 Bunun ateşe tutulmuş metal yakıcılığı gibi kesin aşırı sıcaklığı oluyor
  7. kediyebagiranadam

Anladım hocam teşekkür ederim. İade etmeliyim o zaman doğru mu?
  8. kediyebagiranadam

Çok sıcak dediğim noktada 45-46 gösteriyor hocam. 45-46 el yakar mı peki?
  9. kediyebagiranadam

1779382119 İşin garibi en fazla 55 dereceye çıktı diyor ama imkansız ya. Dokunamıyorum yanıyor resmen çalışırken. Isı sensöründe sorun olabilir mi? 1779382443 Güncel 1779382588 Sizce iade etmeli miyim
  10. kediyebagiranadam

Edip atayım hocam şuan salata hazırlıyorum 😂
  11. kediyebagiranadam

Sicakliktan renk atması olduğunu düşündüğüm yer. 1779380219 PG dahil toplamda 270 sanırsam
  12. kediyebagiranadam

Merhabalar. 2. el 250 GB Samsung HDD aldım. Sessiz çalışıyor fakat yük altında "acıya çok dayanıklı birisiyimdir" yarım saniye elimi üzerine koyamayacağım kadar sıcak çalışıyor. Adeta yanıyor gibi sıcak, parmağımı yaktı. Crystaldiskinfodan o anda sıcaklığına bakıyorum 40-41 gözüküyor ama...
  13. kediyebagiranadam

190gb Alan Nereden Geliyor Ssd

Sorun yok hocam rica ederim.
  14. kediyebagiranadam

Hocam :D :D :D Okumayı derken uygulamayı okumayı demek istedim ahahahah yanlış anlamayın. Okumaktan kastım normal okuma değil. Hani derler ya uygulamayı kullanmak-okumak diye. Bende ilk başlar uygulamayı kullanırken zorlandım dedim zaten. Yanlış anlamayın hocam aman diyeyim
  15. kediyebagiranadam

60.5 GB User dosyasının altında kırmızı ile karaladığınız dosya var 60.5 GB hocam yani 13 gb göremedim ben. Verileri doğru veriyor. Uygulamayı kullanmayı ve okumayı bilmiyorsanız anlamamış olabilirsiniz ilk başta bende de öyle olmuştu 1779294308 Alt açılan pencerelere dikkat edin. A dosyası 10...
Geri