KEDULLAH HOCA isimli üyenin son içerikleri

1. KEDULLAH HOCA

Modding Linuxa da discord açma ?

linux indirdim daha yeniyim windowsta goodbydpı var dc girebiliyorum ama burda bir türlü beceremedim vpn de işe yaramıyor goodbydpı benzeri bişey var mı bildiğiniz
  2. KEDULLAH HOCA

Mavi Ekran Çok defa mavi ekran alıyorum

minidump dosyası boş gözüküyor bende hiçbirşety yok içinde
  3. KEDULLAH HOCA

nerden bulucam onları
  4. KEDULLAH HOCA

bçok defa mavi ekran almaya başladım önceden normal bir şekilde alıyordum şimdiyse ekranda ikitane mavi ekran çıkıyor ve üst taraflarda karıncalanma oluyor anlamadım bir türlü bilgisayar açıldıktan 5 dk sonra cmd açılıyor kapanıyor sonra da pc kapanım bu mavi ekranı veriyor sorun sizce nedir...
  5. KEDULLAH HOCA

Yardım E sim kapatma işlemi

Adamın hücresel sayfa kontrol dediği yer bende böyle
  6. KEDULLAH HOCA

anlamadım tam olarak sadece düz bir şekilde e sim kullanıyorum hangi imei1 mi 2 mi bilmiyorum 1746724332 ve şuan kapandığı için fiziksele geçmeye çalışıyorum
  7. KEDULLAH HOCA

yurt dışı iphone 12 var bende ve süresi geçti sene başından beri e sim ile kullandım şimdi fiziksel sime geçip tekrar 4 ay kullanmak istiyorum ama hattın sahibi ablam ünide bu hattı kapattırıp yeni hat alsam fiziksele geçebilir miyim yoksa illaki ablamın gelip önce bu hatla e simi iptal mi...
  8. KEDULLAH HOCA

Yardım Face ıd çalışmıyor ve telefon buga girdi

telefon açılmıyor elma logosu gelip gidip duruyor sadece
  9. KEDULLAH HOCA

valla yurt dışı cihazı olduğu için servis parası kendi parasını geçer bence ondan mantıksız yeni telefon almak zorundayım galiba
  10. KEDULLAH HOCA

valla sadece pirince yatırdım bekliyorum
  11. KEDULLAH HOCA

face id sorun değil onsuz da kullanırım ama açılmıyor bir türlü
  12. KEDULLAH HOCA

içi açılmamıştı iphone 12
  13. KEDULLAH HOCA

hava bayağı bir yağmurluydu bir iki defa elimde tuttum telefonu sonra spordayken birden face id gitti ayrlara girip sıfırladım tekrar giriyim derken şuan face ıd kullanılamıyor yazdı ben de aç kapa yapıyım derken kapandı bir daha açılmadı elma logosu gelip gidip duruyor şaja taktım pirinçte...
  14. KEDULLAH HOCA

Oyun yapmak istiyorum öneriniz lazım

ingilizce öğrenmeye çalışıyorum kendim şuan b1 seviyesinde yeni başladım çok sıkıntı olur mu
Geri