linux indirdim daha yeniyim windowsta goodbydpı var dc girebiliyorum ama burda bir türlü beceremedim vpn de işe yaramıyor goodbydpı benzeri bişey var mı bildiğiniz
bçok defa mavi ekran almaya başladım önceden normal bir şekilde alıyordum şimdiyse ekranda ikitane mavi ekran çıkıyor ve üst taraflarda karıncalanma oluyor anlamadım bir türlü bilgisayar açıldıktan 5 dk sonra cmd açılıyor kapanıyor sonra da pc kapanım bu mavi ekranı veriyor sorun sizce nedir...
anlamadım tam olarak sadece düz bir şekilde e sim kullanıyorum hangi imei1 mi 2 mi bilmiyorum
1746724332
ve şuan kapandığı için fiziksele geçmeye çalışıyorum
yurt dışı iphone 12 var bende ve süresi geçti sene başından beri e sim ile kullandım şimdi fiziksel sime geçip tekrar 4 ay kullanmak istiyorum ama hattın sahibi ablam ünide bu hattı kapattırıp yeni hat alsam fiziksele geçebilir miyim yoksa illaki ablamın gelip önce bu hatla e simi iptal mi...
hava bayağı bir yağmurluydu bir iki defa elimde tuttum telefonu sonra spordayken birden face id gitti ayrlara girip sıfırladım tekrar giriyim derken şuan face ıd kullanılamıyor yazdı ben de aç kapa yapıyım derken kapandı bir daha açılmadı elma logosu gelip gidip duruyor şaja taktım pirinçte...