taktığım iki tane ekran kartı kablosundan birisi ekran kartının herhangi bir soketine takıldığında kırmızı ışık yanıyor iki tarafa da taktım ne tarafa takarsam o soket o tarafta kırmızı ışık yanıyor power’da herhangi bir şekilde farklı bir yedek ekran kartı için kablo bulunuyor mu ya da herhangi...
Sıfır aldığım red devil 6750xtde sıkıntı olucağını düşünmüyorum. Genel olarak driverler sıkıntılı bence amdde aldığım 3 amd kartta da sıkıntı yaşadım Nvidia kartlar her ne kadar performansa göre pahalı kalsa da sıkıntısız ve ek dlss gibi özellikleri de sorunsuz çalışıyor.
20k ya kadar amazon yada trendyoldan önerilerinizi alabilirim ikisinde de 9 taksit imkanı var çünkü
1726142257
ne önerirsin dostum 20kya kadar 7700xt bakıyordum da 6800 tokatlıyor 7700xtyi ve amazon ve trendyolda olmadığı için fark alıyor kart taksitte 23 24kya kadar çıkıyor fiyat öyle de
https://www.incehesap.com/hyperx-fury-hx436c17fb3k2-16-16gb-ddr4-3600mhz-gaming-ram-fiyati-46486/ bende bundan var 2x cl ve mhzleri eşit sıkıntı yaratır mı aldım ama
katılıyorum 2 ay önce Huawei laptop alan arkadaşım 12 saat ekran süresi vaadiyle aldı 10 saat zar zor görüyordu bu ara 9 a kadar düştü çok hızlı pil yiyorlar ben 2023 haziranda aldım 15 ay kadar oldu 12 saat görüyordum %98 pil sağlığım var 10 saat görüyor m2 air
kayıt silinmesine gerek yok 2 yıl geçtikten sonra yani 2022 kayıtlı gözüken bir cihaz 2025 ocak ayında zaten genel kullanıma acılıyor diye biliyorum yani senin üzerine kayıtlıysa 3 yıl sonra başka hat da takılabilir oluyor.
günlük kullanım içinse üniversitede m2 air kullanıyorum daha bugüne kadar üzdüğünü görmedim yanımda arkadaşım m3 air kullanıyor tek farkı işlemcisinin bir tık iyi olması bütçe zorlayabilirsen gürgenlerden m3 air alabilirsin 8 gb kullanıyorum bir sıkıntı yasamadım ayrıca eğer mühendislik...