k
kesinlikle katılıyorum EDX proda çok övülüyordu aldım fos çıktı behringer, audio technica,denon,sennheiser,magnat ve jbl aktif olarak kullanıyorum...
İem dünyasına küçükten başlayıp büyüğe gitmek gerekiyor. Ben ortasından atladım şimdi bütçe daha iyisini duymaya yetmiyor. Üstelik çok pahalı bir hobi. Ve...
Bu siteden zamanında 700 TL'ye moondrop chu 2 dsp almıştım. Başta baya bir tereddüt etmiştim ama şuan baya memnunum. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve sesi...
Merhaba, KZ Castor bende var bayadır kullanıyorum. Gayet güzel ses veriyor ama çapı en az Truthear Zero kadar kulağa kalın ve kaba geliyor, rahatsız...
Güzel bilgi hocam. Eline sağlık. Dediğim gibi kulaklık gelsin ben de daha detaylı bilgi paylaşacağım.
1731092049
Değer.
Yakınlardır muhtemelen. Emin...
Ben de yaklaşık 4 yıldır Zsn pro x kullanıyorum aynı zamanda edx pro da var elimde. Zsn pro x ile Edx pro arasında fark edilir bir fark var. Zsn Pro x den...
Siz kulaklık müdavimisiniz hocam. Ben açıkçası çok müzik kulağı olan biri değilim. Müzikle de pek uğraşmadım. Spotify ve rekabetçi oyunlar için gayet...
Hocam indirim konusu bu. Giriş seviye olarak müzisyen değilsen bu paylaştığım gayet de tatmin eder. Herkes 10,20 bin tl veremiyor kulaklığa. Ayrıca bunun...