Muhteşem Kasım indirimleri baya balon gibi şisip indirildi, siz ne düşünüyorsunuz?
Güzel birşeyler kapan varsa paylaşsın bakalım neler alabildiniz uyguna.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum o yüzden alabiliyorken almak lazım. Şimdi PC'mi satmaya çalışıyorum 2. el fiyatlar atmosferden çıkmadan am5'e geçsem hoş olur...
O şüphesiz hocam. Durduğu kabahat demek istiyorum. Şuan ekonomiyi zar zor tutuyorlar. Düşen treni tutan spiderman misali. Bıraktıkları an işimiz yaş...
Doğru dürüst indirim olmadı ki, çok nadir ürünlerde gerçekten indirim vardı, onun dışında ise fiyasko. Hele ki yeni yılda gelecek ek vergiler ve
asgari...
Yaaaani. Eh işte derim. Yıl ortası veya başında da benzer indirimler gördüm. Daha iyi indirimler beklerdim. Hele enflasyonun geçen senelere göre biraz daha...
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende...
Güzel soru. Cevabı çok uzun. Ama kısaca ne işe yaradığını söyleyebilirim.
Monitörün ve gözünüzün çalışma mantığı gereği monitör günümüzde olmayan aşırı...
Strobe performansını görmek lazım.
2024 yılında güzel strobe'a sahip + IPS + normal monitörler kadar olmasa da en azından geniş gamut VB. şeyler sunan...