Yani teorik olarak ortalama veya ortalama üstü bir anakart 9950x gibi işlemcileri kullandırır. İyi de bir soğutucu alırsan çok düşünmeden kullanabilirsin...
Eğerki VRM mosfetleri Yüksek AMPER destekliyorsa Yani 5+2+2 lik durumda 5 tane mosfetin tanesi 8A ise bu işlemciye 40 Amper güç verebileceğini gösterir Eğer...
vallahi bırakacağım şu lanet oyunu, işlemcim yetmiyor olabilir ama diğer oyunlarda sıkıntı çıkmıyor 8k hzde bile lolde 2kda sıkıntı çıkması çok çok ilginç..
İşlemcin yetmiyor muhtemelen. Bende 5600 var böyle bir sorun yaşamıyorum. Not: LoL oynamanı önermem. Bıraktığımdan beri hayat kalitem inanılmaz arttı...
Hocam bu konuyla ilgili merak ettiğim bir olay var. Anakart faz beslemeleri farkı, işlemci soğutucu ile kapatılır mı? Yani düşük seviye anakarta takılan...
Kullanmıyorum. iem kulaklıklarda belli bir bütçenin üzerine çıkana kadar pek fark etmiyor. Ses kartın iyiyse ve müzik kulağın hassassa farkı belki anlarsın...
En çok keriz silkelenen alan. Bayılıyorum şu dünyanın en basit ürününü farklı özellikleri varmış gibi pazarlamalarına. Yok speed, yok control aynen kanka...