Oyun özelinde 7800x3d daha iyi. Modelleme veya diğer işlerde 7900x daha iyidir. Bu arada 1080p oynamayacaksan arada fps farkı bile görmezsin. Yani ben 7900x tercih edebilirdim işlemci iş gücü gerekiyorsa.
Sorunun yazılımsal olmadığından emin olmak için cinebench testini single ve multi yapabilir misin? Orada da kontrol et kullanımları. Orada da aynıysa bi temiz windows kurulumu dene. Yine geçmezse donanımsal olabilir sorun.
Ks işlemciler falan çekiyor benim bildiğim kadarıyla. Bu işlemcinin tdpsi 125w tdpye sahip. 160 w civarı çekmesi lazım yüzde yüz kullanırken bile. Arkadaşın dediği gibi cinebench dene. Olmadı dediğim gibi biosu sıfırla öyle dene. Bulabilirsen biosta güç sınırı falan koyulabilir belki. Bu...
Buna katılıyorum. Darboğazı azaltmak için oyun içi grafik ayarlarını yükseğe alıp dene. Drop benzeri sorunu yine yaşarsan başka bir şeyle ilgili olabilir. Ram veya ssd sorunu gibi geldi bana.
Bence değer ya. Kamerası, yazılım ve arayüz hızı, ai desteği. Bunlar daha iyi. Ben dediğim gibi extra bütçe çıkarıp almaya çalışırdım. Şuan fiyat performans olarak (ucuz olmadığını biliyorum ama verdiğin paraya göre aldığın mal olarak) en iyi telefon. İyi forumlar.
Ne kadar önceden bahsediyorsunuz hocam? Zaman değişti. Firmaların insafına kalmış durumdayız çünkü ülkeye getirip bu kartları satan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Maalesef durum bu...
@Abdullah Hacıgül ülkenin en çok izlenen teknoloji kanallarından biri olarak sen de destekleyebilir misin kampanyayı? Ülkece birlik olup bu hataları düzeltebiliriz. Gün birlik olma günüdür!