Keepr isimli üyenin son içerikleri

1. Keepr

Steelseries'den 600$'lık Yeni Kulaklık: Nova Elite!

Not made for mere mortals... çok güzel duruyor. Keşke benim olsaaaa...
  2. Keepr

80 Bin TL Sisteme Tavsiye Gerek!

Oyun özelinde 7800x3d daha iyi. Modelleme veya diğer işlerde 7900x daha iyidir. Bu arada 1080p oynamayacaksan arada fps farkı bile görmezsin. Yani ben 7900x tercih edebilirdim işlemci iş gücü gerekiyorsa.
  3. Keepr

Valorant FPS drop CPU %100 oluyor

Sorunun yazılımsal olmadığından emin olmak için cinebench testini single ve multi yapabilir misin? Orada da kontrol et kullanımları. Orada da aynıysa bi temiz windows kurulumu dene. Yine geçmezse donanımsal olabilir sorun.
  4. Keepr

12700kf İşlemci Soğumuyor?

Ks işlemciler falan çekiyor benim bildiğim kadarıyla. Bu işlemcinin tdpsi 125w tdpye sahip. 160 w civarı çekmesi lazım yüzde yüz kullanırken bile. Arkadaşın dediği gibi cinebench dene. Olmadı dediğim gibi biosu sıfırla öyle dene. Bulabilirsen biosta güç sınırı falan koyulabilir belki. Bu...
  5. Keepr

12700kf İşlemci Soğumuyor?

317 watt biraz fazla geldi bana. Çektiği güçle alakalı olabilir mi bu kadar ısınması? Bios sıfırlayıp deneyebilirsin bu kadar ısınıyor mu diye.
  6. Keepr

A320m s2h ve RX 9060 XT Uyumlu mu

Sorun olmaz. Uyumludur.
  7. Keepr

Valorant FPS drop CPU %100 oluyor

Buna katılıyorum. Darboğazı azaltmak için oyun içi grafik ayarlarını yükseğe alıp dene. Drop benzeri sorunu yine yaşarsan başka bir şeyle ilgili olabilir. Ram veya ssd sorunu gibi geldi bana.
  8. Keepr

Android Poco F7 Alinir mi? 30k ya kadar tel önerisi

Bence değer ya. Kamerası, yazılım ve arayüz hızı, ai desteği. Bunlar daha iyi. Ben dediğim gibi extra bütçe çıkarıp almaya çalışırdım. Şuan fiyat performans olarak (ucuz olmadığını biliyorum ama verdiğin paraya göre aldığın mal olarak) en iyi telefon. İyi forumlar.
  9. Keepr

Android Poco F7 Alinir mi? 30k ya kadar tel önerisi

Honor 400 pro bu bütçede en iyi telefon direkt. Ben 3k artırıp almayı denerdim.
  10. Keepr

Asus ROG Strix XG259QNS monitör alınır mı ?

Bu setupla rank maçında kaç fps alıyorsun ortalama?
  11. Keepr

🔥İndirim GIGABYTE RX 9070 XT AORUS ELITE 38000 TL 4 YIL GARANTİ

Ne kadar önceden bahsediyorsunuz hocam? Zaman değişti. Firmaların insafına kalmış durumdayız çünkü ülkeye getirip bu kartları satan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Maalesef durum bu...
  12. Keepr

Red devil de vardı hocam. 33k ya sattılar. Param olsa da alsam dedim ama nerdeee...
  13. Keepr

Yuh hocam bu da biraz abartı olmuş. 30 iyidir. En tepe modeller 35 olması lazım bence. Biraz pahalı satıldığına katılıyorum ama 25 de fazla ucuz olur.
  14. Keepr

Öneri Türkiyedeki tekel internet sorunu (Adil İnternet)

@Abdullah Hacıgül ülkenin en çok izlenen teknoloji kanallarından biri olarak sen de destekleyebilir misin kampanyayı? Ülkece birlik olup bu hataları düzeltebiliriz. Gün birlik olma günüdür!
  15. Keepr

Dün gaming gecesinde 33kya red devil satıldı. 9070 xt kovalayanlar cuma günleri bakabilir bence. İyi forumlar.
Geri