Kefren isimli üyenin son içerikleri

1. Kefren

Mobil ödeme harcama limitinize ulaştınız.

bir şey aldığımı hatırlamıyorum(alıp almadığima nerden bakabilirim), almışsam da hattım faturalı neden faturaya yansımıyor, Vodafone müşteri hizmetleri sorun Apple ile ilgili diyor.
  2. Kefren

Mobil ödeme harcama limitinize ulaştınız.

Arkadaşlar hattım Vodafone, telefonum iPhone 13 pro max, appstoredan 0 TL olan uygulamayi almak istediğimde bile hata alıyorum limite ulaştınız diyor bu sorunu nasıl çözerim.
  3. Kefren

Mouse kendi kendine hareket ediyor

İyi günler bugün bilgisayarı açtığımda saçma sapan birseyle karşılaştım mouse hareket ettirdiğimde kendini sağa sola atıyor önce mouse dan dolayı zannettim laptopa taktım bir sorun yoktu. Neden olabilir.
  4. Kefren

Yardım asus b550m-k modelinde m.2 soğutma var mıdır?

Hayır, yok.
  5. Kefren

Bios update hakkında

2500 düşünüyordum 1672059479 2500 yapabilirim
  6. Kefren

Bios update hakkında

soğutucu almadım daha, şu an sadece elimde ekran kartı işlemci ve ssd var 1672056874 iptal ettim siparişi de önerdiğiniz anakart modelinin linkini atar mısınız 1672056874 iptal ettim siparişi de önerdiğiniz anakart modelinin linkini atar mısınız
  7. Kefren

Bios update hakkında

İyi günler arkadaşlar ben yeni sistem topluyorum. Elimde 3060ti vardı. Burda ve etrafta aldığım bilgilerle ryzen 5 5600 aldım. Anakart olarak ise Asus tuf gaming a520m-plus anakartı sipariş ettim. Sonra bir arkadaşım bios update yapmam gerektiğini söyledi, ben de aldığım incehesap sitesine...
  8. Kefren

Çözüldü✓ 3060ti Ekran kartlı sistem

:) Teşekkür ederim.
  9. Kefren

Anakart tavsiyeniz var mi 1671096530 Hangi anakarti almamı tavsiye edersiniz çünkü genelde 3.0 oluyor ben epey den baktım da 1000 liraya yakın fiyat farkı var
  10. Kefren

Anakart PCI exp. 3.0 veya 4.0 olması bir şey değiştiriyor mu
  11. Kefren

İyi günler arkadaşlar elime bir tane 3060ti ekran kartı geçti. Bunun çevresinde darboğaz yapmayacak, Valorant, Rtx açık minecraft oynayabileceğim sistem kurmak istiyorum. Ekran kartı ve monitör hariç 7000 TL ye nasıl bir sistem kurabilirim?
  12. Kefren

minecraft javayı nereden alabilirim?

Evet maalesef
  13. Kefren

minecraft javayı nereden alabilirim?

Eskiden alınabiliyordu şu an Microsoft hesabına entegre olduğu için alamıyorsun. Satan sitelerde sana launcher indirip ordan giriş yaptırıyorlar.
  14. Kefren

Minecraft fps drop hakkında

İyi günler arkadaşlar. Minecraft oynarken arada fps drop yiyorum. Ayarları en düşüğe çekmeme ve youtube da gördüğüm çoğu şeyi yapmama rağmen sorun çözülmedi. Bugün de ekran bir iki dakika da bir kararıp hemen dönüyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözen var mı? Acaba laptopdan dolayı mı...
  15. Kefren

Elimde 12k lık kredi kartı var 3k ekleyip taksit yapabilir miyim

Havale yaparsan taksitlendirme yapamazsın yalnız. En iyisi bankanın müşteri hizmetiyle konuşman.
Geri