kei13 isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Honeywell PTM7950 Faz Değişimli Termal Ped 40*80mm ilk sipariş ile 261 TL

Thermalright aldım Gaming.gen’den. Aliexpresste de çakma muhabbetleri dönüyor. Bir de vergiyle falan pahalıya geliyordu. Şu anlık çok memnunum. 30*40 da yetti hatta ikinci sefere yetecek kadar arttı.
  2. K

🔥İndirim Honeywell PTM7950 Faz Değişimli Termal Ped 40*80mm ilk sipariş ile 261 TL

Hocam 40*40 da olur bana, laptop çipleri küçük malum. Boyut önemli değil linki paylaşma şansınız varsa çok sevinirim.
  3. K

Hocam linkini paylaşabilir misin isimle aratınca çıkmıyor da.
  4. K

Çözüldü✓ James Donkey 712 Kulaklık Pedleri Yıprandı.

Hocam şu anki durum nedir? Ben de aynı sorunu yaşıyorum da. Ona göre ben de iletişime geçeyim.
  5. K

Sistemim AcpiVpc.sys ve ntoskrnl.exe hatalarından dolayı Mavi Ekran veriyor

Cihaz Lenovo Legion 5 15ach6h. Aşağıya eklediğim iki hatayı alıyorum BlueScreenView programında. Öncesinde; yaklaşık bir aydır ekran kartı kullanımının düşük olması nedeniyle FPS sorunu yaşıyordum. Dün gece Memtest86 kurdum USB belleğe. Bellek üzerinden boot edip testi çalıştırdım ve gece öyle...
  6. K

CS2 FPS Dalgalanması ve Düşük GPU/CPU Kullanımı

Hocam herhangi bir gelişme var mı? Ben de aynı sorunda muzdaribim, güç seçenekleriyle biraz oynayınca artık lobide GPU %100 kullanılıyor ama oyuna girince %40 %60 arasında gidip geliyor. Darboğaz falan desek o da değil, CPU %40 civarında geziyor. Bende de Legion 5 r5 5600 ve rtx3060 var.
  7. K

Ajazz aj159Pro alınır mı?

Ben bir aydır falan 159pro kullanıyorum. 8k ile arasında bir fark görmedim cs ve valoda, o kadar profesyonel de değilim zaten. O sebepten 2K da takılıyorum hep. Şarj süresi ve yazılımından çok memnunum.
  8. K

Redragon k586 brahma pro switch sorunu

Sağol hocam sen de aynı şekilde güzel günlerde kullan. Varsa temu tarzı yurtdışı sitelerde vardır sanırım hocam.
  9. K

Bana da küçük klavyeler çekici gelmiyor pek. Ürün bugün elime ulaştı, Normal q klavyeler ile neredeyse aynı boyutta. Fotoğraftaki gibi klasik red switch var ve hot-swap destekliyor. Malzeme kalitesi,mıknatıslı bilek desteği, full rgb olması vs. baya premium hissettiriyor fiyatına göre. Büyük...
  10. K

https://www.gaming.gen.tr/urun/512539/redragon-brahma-k586rgb-red-switch-optik-mekanik-turkce-kablolu-gaming-klavye/ Hocam bunu sipariş verdim. Tam anlayamadım optik mi değil mi. Başlıkta optik diyor ancak pro model optik normalde, ve bu pro değil. Bakacağız artık ne gelirse. Optikler zor...
  11. K

Optik switch olan pcbye normal mekanik takabilir miyiz peki?
  12. K

Redragon brahma k586 VS Gamepower eva 7

Hocam bu pro olmayan düz modeli de hot-swap destekliyor mu bilgin var mı?
  13. K

Hocam çözüm bulabildin mi? Optik switch klavyeye normal mekanik switch oluyor mymuş?
  14. K

Stuck (sıkışık) Piksel Nasıl Giderilebilir?

Hepsiburada ürünün satıcısı değişim kabul eder mi? O model pek hoşuma gitmedi açıkçası, renk olarak msi daha iyi ve ayak sistemi çok kaba, fazla yer kaplıyor. Duruma göre bir daha değerlendirebilirim hocam sağol.
  15. K

Düzelen stuck pixel geri geldi ne yapmalıyım?

Hocam ilk seferde sen bir müdahalede bulunmuş muydun düzelmesi için?
Geri