Konuşmak için konuşuyor bence , şok da da 260 liraydı önceden , migros da felan da 260 liraya satılıyor . Merak edip alanlar için gayet sıcak fırsat bence
Ya kardeşim "knk, iyimisin sen" gibi şeyler yazıp yaşınızı direkt belli etmeyin gözünüzü seveyim. 2024 te 250 m dolar 2025 te 500m doları geçmesi bekleniyor...
Benimde 5 adet ürün kalemim kargoda. Sıkıntısız herkesin faydalanabildiği kampanya oldu. Konunun açılmasından rahatsız olan, hep bana hep bana bencilce...
Saçma sapan düşünüp kafanda kurmuşsun. Hayal gücüne hayran kaldım. Her indirimi paylaşma zorunluluğu yok insanların. Sen bunca zaman kaç indirim paylaştın...
Bu olay 2-3 gündür var. İnsanlar kullanıyor. Ne zaman bir indirim buraya düşse fix yiyor. Artık buraya düşen hatalı bir indirim görünce uğraşıp satın...
Ya birde marifetmiş gibi pişkin pişkin yazıp sonra atasözü falan sıkıştırıyorsunuz hayranım size. Evet en önce siz biliyordunuz, ama paylaşmadınız iyi...
Ben 5-6 farklı kalem ürün aldım. Hepsi trendyol express değil. E bu durumda nasıl olacak iş? Bence kargoya verildikten sonra iptal olmaz ya. Sonuç olarak...
Yani kaçak apk kullanmaktan ciğerim solmuştu sonunda 1 aylıkta olsa free yapmışlar. İnstaya falan story atarken çok işime yarıyor.
Almak için Aşağıdaki...
Allah razı olsun yav, bende full crackli sürümünü kurmuştum ama çok buglı, japonca çince falan şeyler vardı. Baya işimi görecek.
Bende aylık 250 tl saçma...