Kekstra isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Wraithden bir şey alınmaz malesef berbat bir satış sonrası destekleri var. Gürültü engelleme vs göremedim dümdüz kulaklık gibi duruyor. Çinden alıp kendi markalarını bastılar büyük ihtimalle.
  2. K

Yardım 6-8k Verip Pişman Olmak İstemiyorum: Apex 5 Vs Zd Ultimate

İkisini kullanan bildiğim bi tek @Diavelin var.
  3. K

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Yurtdışında 80-90 dolara satılan gamepadleri sen toplu indirimli halde getiriyorsun, hadi vergisi cartu ekle kar marjıda ekle ama 6500 TL'den satma yani. Ciddi indirim göremedim, şu fiyatlara alışveriş yapmayın seve seve düşürecekler. 1779894000 Ne zaman verdiniz sonuçlanırmı yakın zamanda...
  4. K

Yardım 3.000tl Bütçe Gamepad Önerisi Lazım

Hocam, şu daha güzel diyorsan altını doldurman gerekir. İşlevsel diyip işin içinden tabiri caizse sana cevabım yok o yüzden laylaylom boş yapıyorum demektir. Şu arkadaşa güvenip şu kola 2500 vermeyin o parayı etmez. Herhangi gamepad ile haşır neşir olan biri dediklerimi doğrular zaten. Seni...
  5. K

Birileri sizi kandırmış herhalde yada çok yanlış araştırma yapmışsınız Bu kol zaten 2100 2200 bandındaydı 2 gün önce zam yapıp tekrar indirimmiş gibi gösteriyolar. Kolda hall effect var, membran tuşlarına sahip. G30S'da tmr var ve 1000 lira daha ucuz bundan. Ekstra 6 tuşlu olması pahallı yapan...
  6. K

Bu fiyatlardaydı indirim değil hocam
  7. K

❌İndirim Bitti! Obsbot Meet 2 4k Webcam 800 Tl

Peki bi ton şikayet olmasına rağmen firma neden iade kabul etmiyor ve bununla ilgili hiç ceza almıyor yıllardır?
  8. K

❌İndirim Bitti! Obsbot Meet 2 4k Webcam 800 Tl

Arkadaşlar bu firma mouse, gamepad vs iadelerini bile kabul etmiyor YASAL olmasına rağmen, thh falan kovalasanızda bu adamlar uğraştırır sizi. :D
  9. K

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

Avmde çalıştığım için avmdeki dönerciler saat 10 gibi takıp 11,30 civarı servise sunuyordu.
  10. K

Tahmin etmesi zor değil 10-11 gibi döneri takarlar bedava döner yicem diyen sabahın köründe kaç kişi sipariş vercek bakalım
  11. K

Tavuk döner gıda sektöründe en riskli en ölümcül mikrop taşıyan gıda grubudur dikkat edin, bende sipariş vericem ama dünden kalan döneri vereceklerini sanmam :D
  12. K

❌İndirim Bitti! Kıoxıa 2tb Excerıa Heatsınk Nvme Gen4 M.2 2280 Ssd 6200mb / 4900mb 8.999tl

Vatan indiriminden aldım ben bunu kullanıyorum hala. Ancak uyarımı yapayım bunların içinnden vida çıkmıyor beyler 2. veya 3. slota takmak için alıyorsanız elinizin altında SSD vidası olduğundan emin olun.. gittim saatçiden vida aldım bu saçmalık yüzünden. Anakartımın kutusundaki vidalar uymadı...
  13. K

Gank Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Battılar herhalde, yazın sürekli indirim yapıyolardı eldeki malları çıkarmaya çalıştılar muhtemelen. Aradan 6 ay geçti hala firma iletişime kapalıysa başka ne anlam çıkarmalıyız bilemedim.
  14. K

Gank Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Aylar olmuş konu açalı ama bende kendilerine ulaşamıyorum, tamamen kaybolmuş gibiler. Bilen eden varmı?
  15. K

ZD gamepad’ler artık Türkiye’de!

Merhaba arkadaşlar ultimate legend alıp problem yaşayan oldu mu şuana kadar?
Geri