Kekstra isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Sinbo Stand Mikser-Hamur Yoğurma Makinesi (Sanırım 2769 Modeli) 1.229,65 TL

Çok ihtiyacım var ama bu satıcı geri çekecekse baş ağrısı yapmayalım durduk yere satıcı 9.9 puanda ama mağazasında köpek maması vantilatör vs herşeyi satıyor
  2. K

❌İndirim Bitti! 2 Tavuklu Pidem 105tl (Migros Yemek)

Sipariş geldi. Pideler büyüktü yalan yok. Ama tadı ve hamuru çok kötüydü. Hamur çok zor çiğneniyor.
  3. K

❌İndirim Bitti! 2 Tavuklu Pidem 105tl (Migros Yemek)

Migros yemek geçen senede çok güzel indirimler yapıyodu ama uygulamayı kullanmayı unutmuşum şu aralar favorim uber eats. Sipariş verdim, böyle konular çok işimize yarıyor bekar adamlar olarak.. teşekkürler
  4. K

🔥İndirim Pxn P5 8k Gamepad 1988 TL

2 gün önce yedek kol olsun diye hepsiburadadan aldım 2300 tlden. :confused:
  5. K

Stanley Quencher Pipetli 1160- 1350 TL

trendyoldan aldığın 600 liralık termos çöp oldu değil mi? bi yazım hatası var kafam karıştı orda
  6. K

Yardım Vader 5 Pro Gamepadım Geldı Nasıl Test Etmem Gerek Ne Yapmalıyım

Tamam onları sordum işte, anlamamışsın hatlar karıştı herhalde :) kendin mi bastın 3d ile ?
  7. K

Yurt Dışı Ürünleri Neden By Kadar Kazık Fiyata Satılıyor?

Şuan bu kol için aşırı hype var yurtdışında ama 10 bin tl edicek kadar mal değil arkadaşlar. Almayın aldırmayın. İllaki bir firma anlaşıp kendi bünyesidne satıcak 5000-6000 TL'ye, bunların elinde kalıcak. 100 dolara satılan kola 20 bin lira fiyat biçmek nedir ?
  8. K

Attığın fotoğrafta masadaki tuşlar yoktu bende. Kolda şuan takılı olan alttaki 2 tane tuş ayrı olarak geliyodu. Demekki ilave yapmışlar. Onları takıp fotoğrafı atarmısın merak ettim nasıl duruyolar. Kısaltma aparatları galiba
  9. K

Alttaki tuşlar kutudan mı çıktı? Extra tuşlar bende yoktu. V2 de onlar yanındamı geliyor herhalde? Bendeki v1 olduğu için bozuldu :) wraithten aldıysan onlar v2 satıyor diye biliyorum. Kutuda üretim no ile ayırt edilebiliyordu ama hangi rakam hatırlamıyorum şuan
  10. K

Arkadaki çıkarılabilir tuşlar metal mi? Öncelikle v2 olup olmadığına bakabilrisin.
  11. K

Grimelange Tişörtler 90 TL

Amazon seni mağdur etmiyor asla, yorumlara baktım geç teslimat vs denmiş o konuda amazon napsın. Daha dün trendyolda iflas etmiş firmaların hala satışa izin verildiğini gördüm, insanlar parasını alamıyor.
  12. K

❌İndirim Bitti! Blade Deodorant 150 Ml 82.5 TL (3'lü Alımda)

Bende düştü indirim spor için satın aldım, teşekkür ederim.
  13. K

❌İndirim Bitti! Hyperx Pulsefire Fuse Wireless Gaming Mouse 507,02tl

Alacakların bilgisine. Bu markaya göre yinede bedava fiyatta
  14. K

🔥İndirim Gamer.Gen.Tr Pazartesi İndirimleri

suratımıza tükürse daha iyimiş bunlar nasıl indirimler
  15. K

🔥İndirim Philips Bar300/03 Baristina Beyaz Espresso Makinesi 9524 TL

10 bin üzerine tam otomatik kahve makinesi daha mantıklı
Geri