Kekstra isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim KIOXIA Exceria Heatsink 2TB NVMe M.2 SSD 9999 TL

Teşekkür ederim, ihtiyacım vardı aldım. 3 taksit olmasıda avantaj.
  2. K

🔥İndirim KIOXIA Exceria Heatsink 2TB NVMe M.2 SSD 9999 TL

Bu pc için değil mi? Biraz garip duruyor. Önce normal ssdyi monteleyip sonra bu üstteki plastiği mi takıyoruz?
  3. K

WRAITH satış sonrası destek

İadeniz onaylandı mı?
  4. K

Battleaxe Pro'dan Flydıgı direwolf 4'e geçilirmi ?

Klavye girdisi mi atamak istiyorsunuz? REWASD'ye bakın derim.
  5. K

🔥İndirim Razer Wolverine V3 Pro | 7199 TL 9 Taksit

Hafifliği nasıl xbox koluna göre iyi mi? Bu kolun yazılımında hiç bir şey olmaması saçmalık. 6 tane ekstra tuş koyuyorsun ama A+B tuşuna aynı anda basan macro özelliği yok
  6. K

🔥İndirim Razer Wolverine V3 Pro | 7199 TL 9 Taksit

Dediğiniz 2 kolu kullanıyorum gayet güzel kontrolcüler, vader 5 pro yurtdışında çok ucuz (60 dolara almıştım) şimdi alınmıyor tabi razer yurtdışında 150 dolardan aşağı değildir, o açıdan değerlendirilebilir.. biri çin markası biri razer.
  7. K

❌İndirim Bitti! 70x160 cm Çalışma Masası 1690 TL

monitör tutacağı nedir acaba
  8. K

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

Evet hakkaten kötüydü yav. Aç kalsam yer miyim bir daha düşünürüm. En güzeli dominos kampanyasıydı geçen haftaki. Dominos un burdaki şubesi hakkaten iyi yapıyor, hele parmesanlı sarımsaklı ekmekleri efsane. Kampanya denk gelirse tavsiye ederim.
  9. K

❌İndirim Bitti! Logitech F710 Kablosuz Gamepad 🔥999₺

Şu kolun hala üretilmesi, satılması insanlık suçu
  10. K

Dün gece siparişim geldi biraz yedim. Sanırım kampanyayı pasaport pizza yaptı üstünde gelen fiş 350 tl gözüküyordu. Muazzam kötü pizzaydı. Çok az malzeme, inanılmaz az peynir vardı. Kampanyasız sipariş verseydim muhtemelen daha iyi olabilirdi. Neyse..
  11. K

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Ne olursa olsun agresifliğe karşı agresif cevap vermemeniz gerekiyodu hocam. Moderatörlüğün bi sorumluluğu var burasıda büyük forum aslında.
  12. K

2 tane büyük boy luna siparişi verdim, muhtemelen 2 dilim yer yarına da mikrodalga ile ısıtırım. Bu arada benim şubede 350 TL'ydi. Çok teşekkürler konu için..
  13. K

Güzel kampanyada para çekmedik, bahşiş veremiyorum kuryeye. Migrosta kuryeye bahşiş özelliği varmı yemeksepetindeki gibi
  14. K

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Neden bu kadar ortamı gericek mesajlar yazıyorsunuz ? İnsanlar kötü bir şey yazmamış bilinçlendirme adına gayette olumlu durumlar var. 1774717325 Bu arada bende yurtdışına kapanmadan önce machenike kol, apex 5, vader 5 pro satın almıştım. Beğenmediklerimi sattım beğendiklerimi elde tuttum...
Geri