Kekstra isimli üyenin son içerikleri

1. K

Şok Marketler Mr. Beast Feastables Çikolata 150 Lira

Ya kardeşim "knk, iyimisin sen" gibi şeyler yazıp yaşınızı direkt belli etmeyin gözünüzü seveyim. 2024 te 250 m dolar 2025 te 500m doları geçmesi bekleniyor satış hacminin. Biraz cümle kurmayı öğren sonra ciddiye alırız. Benim cümlemde herhangi hata yok bu çikolata pr çikolatası, hiçbir...
  2. K

Şok Marketler Mr. Beast Feastables Çikolata 150 Lira

Tam PR ürünü, müthiş başarı şu marka.
  3. K

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Benimde 5 adet ürün kalemim kargoda. Sıkıntısız herkesin faydalanabildiği kampanya oldu. Konunun açılmasından rahatsız olan, hep bana hep bana bencilce, ergen davranışı olan arkadaşlara da selam olsun.
  4. K

Ya birde marifetmiş gibi pişkin pişkin yazıp sonra atasözü falan sıkıştırıyorsunuz hayranım size. Evet en önce siz biliyordunuz, ama paylaşmadınız iyi niyetinizden. Burası forum, şu yazdığınız şeyler insanların paylaşım şevkini kırıyor. 3 gündür varsa foruma düzenli bakan zaten faydalanmıştır...
  5. K

🔥İndirim Capcut Pro'yu 1 Ay Ücretsiz Almak!

Bendede aynı hata oldu. 1 ay vermedi bana ne yazıkki
  6. K

Ben 5-6 farklı kalem ürün aldım. Hepsi trendyol express değil. E bu durumda nasıl olacak iş? Bence kargoya verildikten sonra iptal olmaz ya. Sonuç olarak sabah siparişler işleme konulacak, sonra kargolanacak. Bu aşamada iptal olmazsa kendi aptallıkları olur.
  7. K

🔥İndirim Capcut Pro'yu 1 Ay Ücretsiz Almak!

Allah razı olsun yav, bende full crackli sürümünü kurmuştum ama çok buglı, japonca çince falan şeyler vardı. Baya işimi görecek. Bende aylık 250 tl saçma buluyorum, aşırı absürt. Kaldı ki profesyonel bir iş içinde lazım değildi bu program. :D
  8. K

anladım tamamdır boşuna ypmışım
  9. K

Biraz önce geçti, 15 dk falan sürdü panik oldum bi an :D 1766024488 monitör tutucu linkini atarmısın iyi midir o marka ?
  10. K

Sana kaç dk da geldi ? Normal değil kesinlikle
  11. K

nasıl önemsiz , sms kodu istiyor adresi girdikten sonra
  12. K

moneye ibandan para gonderdim 5 dakika oldu hesaba geçmedi, normal mi bu ?
  13. K

sipariş verirken istiyor tel
  14. K

🔥İndirim Montech X3 Mesh RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 2349TL

Hocam şuan bende zoko var ama çok pislik topluyor + ön taraftaki fan bozuldu çok ses veriyor. Diğer modele bakıyorum
  15. K

🔥İndirim Montech X3 Mesh RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 2349TL

ATX için önerisi olan varmı F/P? Soğutma benim için önemli bu kasa baya küçük gözüküyor
Geri