Kekstra isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

bu nedir ya? geçemiyorumda. 10 kere doğru yaptım :D
  2. K

🔥İndirim 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Projeksiyon alan yokmu bu markadan ? Bu projeksiyona interneti bağlasak hdfilmcehennemi tarzı sitelerden film açarmı ?
  3. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

hocam 3600 sandım ben attığım linkte ikiside 3200 mhz miş sizin linkten aldım teşekkür ediyorum
  4. K

https://www.gamemar.com/lexar-thor-dt-gaming-ddr4-udimm-32gb-kit-2x16gb-3200-xmp-memory-ld4bu016g-r3200gdxg-sogutuculu-ram-pmu15384?www.gamemar.com&v=1.56.9 buna ne dersin hocam site güvenilir mi
  5. K

ddr4 ram indirimi neden olmuyor? 16 gb x 2 lazım ama bir türlü indirime girmedi
  6. K

Millenicom superonline altyapısı

Bu şekilde kullanan varmı arkadaşlar ? Superonline aboneliğim bitti milleniye başvuracağım en merak ettiğim şey ping değerleri.
  7. K

Vdsl internet önerisi

Merdivenaltı 300 liraya taahhütsüz satmaya çalışan firmaların istisnasız hepsi kötü ve bir kaç ay sonra ddos saldırısından patlıyorlar.
  8. K

Vdsl internet önerisi

Türk telekom şuan en iyisi, milleni com tarzı ucuz firmalar daha da çok başını ağrıtır birebir yaşadım :D
  9. K

Binanın fiber portu kapalı ne demek ve nasıl açtırılır?

Size türksat fiber gelmiş onlara ait olduğu için onlar kurarsa kabloyu evine kadar çeker başka firmaya başvurursan elektrikçi çağırıp çektireceksin seçim senin
  10. K

Super online kurulum ne kadar sürer

Superonline çok lanet firma. Tam 2 kere üst üste başvurdum adamlar arıyolar randevu alıyolar ama gününde gelmiyorlar sistemsel arıza falan diyip geçiştiriyolar.
  11. K

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

bu markanın 6 extra tuşlusu çıktımı yoksa hep 4 mü var?
  12. K

🔥İndirim Yeni Muhteşem 20GB Tarifesi 155 TL

Şaşmaz tarifesindeyim nisanda bitiyor taahhütüm, geçebilirmiyim buna ?
  13. K

Steam dolandırıcılık problemi

Bilgisayara dün başlasam bu kadar kolay kandırılmam ben herhalde ya. Siz nasıl şüphelenmiyorsunuz hiç ?
  14. K

🔥İndirim Vasagle Masa, L Şekilli Bilgisayar Masası (3.500₺)

Çok kötü değilmi masa ya? Sadece tahta ve ayak var. Her an kırılacakmış gibi. 200 lira indirim varmış sadece öyle aman aman değil
  15. K

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

Projeksiyon için yorumu olan varmı
Geri