Çok ihtiyacım var ama bu satıcı geri çekecekse baş ağrısı yapmayalım durduk yere
satıcı 9.9 puanda ama mağazasında köpek maması vantilatör vs herşeyi satıyor
Migros yemek geçen senede çok güzel indirimler yapıyodu ama uygulamayı kullanmayı unutmuşum şu aralar favorim uber eats.
Sipariş verdim, böyle konular çok işimize yarıyor bekar adamlar olarak.. teşekkürler
Şuan bu kol için aşırı hype var yurtdışında ama 10 bin tl edicek kadar mal değil arkadaşlar. Almayın aldırmayın. İllaki bir firma anlaşıp kendi bünyesidne satıcak 5000-6000 TL'ye, bunların elinde kalıcak. 100 dolara satılan kola 20 bin lira fiyat biçmek nedir ?
Attığın fotoğrafta masadaki tuşlar yoktu bende. Kolda şuan takılı olan alttaki 2 tane tuş ayrı olarak geliyodu. Demekki ilave yapmışlar. Onları takıp fotoğrafı atarmısın merak ettim nasıl duruyolar. Kısaltma aparatları galiba
Alttaki tuşlar kutudan mı çıktı? Extra tuşlar bende yoktu. V2 de onlar yanındamı geliyor herhalde? Bendeki v1 olduğu için bozuldu :)
wraithten aldıysan onlar v2 satıyor diye biliyorum. Kutuda üretim no ile ayırt edilebiliyordu ama hangi rakam hatırlamıyorum şuan
Amazon seni mağdur etmiyor asla, yorumlara baktım geç teslimat vs denmiş o konuda amazon napsın.
Daha dün trendyolda iflas etmiş firmaların hala satışa izin verildiğini gördüm, insanlar parasını alamıyor.