Ya kardeşim "knk, iyimisin sen" gibi şeyler yazıp yaşınızı direkt belli etmeyin gözünüzü seveyim. 2024 te 250 m dolar 2025 te 500m doları geçmesi bekleniyor satış hacminin. Biraz cümle kurmayı öğren sonra ciddiye alırız. Benim cümlemde herhangi hata yok bu çikolata pr çikolatası, hiçbir...
Benimde 5 adet ürün kalemim kargoda. Sıkıntısız herkesin faydalanabildiği kampanya oldu. Konunun açılmasından rahatsız olan, hep bana hep bana bencilce, ergen davranışı olan arkadaşlara da selam olsun.
Ya birde marifetmiş gibi pişkin pişkin yazıp sonra atasözü falan sıkıştırıyorsunuz hayranım size. Evet en önce siz biliyordunuz, ama paylaşmadınız iyi niyetinizden. Burası forum, şu yazdığınız şeyler insanların paylaşım şevkini kırıyor. 3 gündür varsa foruma düzenli bakan zaten faydalanmıştır...
Ben 5-6 farklı kalem ürün aldım. Hepsi trendyol express değil. E bu durumda nasıl olacak iş? Bence kargoya verildikten sonra iptal olmaz ya. Sonuç olarak sabah siparişler işleme konulacak, sonra kargolanacak. Bu aşamada iptal olmazsa kendi aptallıkları olur.
Allah razı olsun yav, bende full crackli sürümünü kurmuştum ama çok buglı, japonca çince falan şeyler vardı. Baya işimi görecek.
Bende aylık 250 tl saçma buluyorum, aşırı absürt. Kaldı ki profesyonel bir iş içinde lazım değildi bu program. :D