kelebuich isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Mac Mini m4 23.749TL

istanbul niye ki
  2. K

❌İndirim Bitti! Mac Mini m4 23.749TL

daha dün aldım mac mini m4 25k ya 12 taksit faizsiz amazondan bana type c hub önerisi lazım beyler ya
  3. K

Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)

muhtemelen iade almayıp anakart değişimi yapıp vericekler cihazı sana
  4. K

Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)

anakart arızalı %90 servise yollarsan anakart değişimi yaparlar ama sıfır aldıysan kabul etme
  5. K

❌İndirim Bitti! GameBooster SHIELD 360 Rainbow 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2100 tl

arkadaşlar itopya da çalışırken çok taktım bundan çok üst seviye olmayacak şekilde her işlemciyi gayette güzel soğutuyor gamebooster diye önyargıyla yaklaşmamanızı tavsiye ederim 9600x'i vs soğutuyor rahatlıkla
  6. K

İşlemci güc soketi takınca pc kapanıyor

yok yardımcı olmazlar tüm kasayı ordan almış olman gerekiyor tüm kasayı ordan almayanlara tam destek verilmiyor en fazla anakartım servise gönderilsin sorun olduğunu düşünüyorum dersin onu yaparlar
  7. K

aynen psu olabilir anakart olabilir aynı sorun önüme geldiğinde sorun anakarttaydı alev attı anakart ama sende farklı da olabilir yedek parça bulup denemeden bi çözüme ulaşamazsın
  8. K

kondansatörü değiştiremezsin o anakart eğer garantisi varsa git aldığın mağazaya da kargoyla gönder sorununu yaz servise gönderiyorlar genelde böyle sorunlarda 1. ya da 2. göndermede sıfır değişim sağlanıyor güzel bi dille konuşursan eğer yardımcı oluyorlar ama sorun kesin anakartta da değil...
  9. K

aynı sorun itopya da teknik bölümde çalışıyorken başıma geldi işlemci güç beslemesi takınca pc kapanıyordu anakartta ki kondansatörlerden birisi yandı denerken anakartta problemin olabilir deneme şansın varsa dene bence
  10. K

Lenovo v15 g4 boşta donup kitleniyor

Yok hocam aynı şekil yayın izlerken kilitlendi yine
  11. K

Hocam sanırım çözümü buldum biostan secure boot disabled yapıp user modedan setup mode aldım ve yaklaşık 2-3 saattir reset durumu olmadı hala test ediyorum şimdilik
  12. K

Evet hocam her donduğunda bu şekilde oluyor açtım şuan bilgisayarı tekrar donduğunda başlatıp ss alayım emin olmak için 1724491562 İpf sanırım her donduğunda çıkmamış galiba hocam önceki donmaların bazılarında var bazılarında yok
  13. K

Hocam çok özür dilerim girmeyi unuttum bazen açıldıktan 5-10 dk içinde oluyo bazen 1 saat bazende 10 saat sonra olabiliyor ama şöyle bir detay veriyim size oyun oynarken daha hiç kapanmadı valorant veya lol oynamıştım hiç kapanmadı oyun esnasında
  14. K

Hocam yaptım dediğiniz şekilde çözülmedi sorun. Garantide donanımsal sorun yok yazılımsal sorun var denilip format atılıp driver yükleyip gönderdiler geri. Sıfır aldığım üründe böyle sorunlar çıkıyor umarım para iadesi yaparlar. Tekrar göndericem garantiye.
  15. K

Kusura bakmayın geç gördüm garantiye gönderdim cihazı ve sorunu çözdük yazılımsal sorun dediler format atıp driver yükleyip geri gönderdiler ama nafile aynı sorun devam ediyor dediğiniz gibi ekran kartı driverını eski sürüm yükleyeceğim
Geri