arkadaşlar itopya da çalışırken çok taktım bundan çok üst seviye olmayacak şekilde her işlemciyi gayette güzel soğutuyor gamebooster diye önyargıyla yaklaşmamanızı tavsiye ederim 9600x'i vs soğutuyor rahatlıkla
yok yardımcı olmazlar tüm kasayı ordan almış olman gerekiyor tüm kasayı ordan almayanlara tam destek verilmiyor en fazla anakartım servise gönderilsin sorun olduğunu düşünüyorum dersin onu yaparlar
aynen psu olabilir anakart olabilir aynı sorun önüme geldiğinde sorun anakarttaydı alev attı anakart ama sende farklı da olabilir yedek parça bulup denemeden bi çözüme ulaşamazsın
kondansatörü değiştiremezsin o anakart eğer garantisi varsa git aldığın mağazaya da kargoyla gönder sorununu yaz servise gönderiyorlar genelde böyle sorunlarda 1. ya da 2. göndermede sıfır değişim sağlanıyor güzel bi dille konuşursan eğer yardımcı oluyorlar ama sorun kesin anakartta da değil...
aynı sorun itopya da teknik bölümde çalışıyorken başıma geldi işlemci güç beslemesi takınca pc kapanıyordu anakartta ki kondansatörlerden birisi yandı denerken anakartta problemin olabilir deneme şansın varsa dene bence
Hocam sanırım çözümü buldum biostan secure boot disabled yapıp user modedan setup mode aldım ve yaklaşık 2-3 saattir reset durumu olmadı hala test ediyorum şimdilik
Evet hocam her donduğunda bu şekilde oluyor açtım şuan bilgisayarı tekrar donduğunda başlatıp ss alayım emin olmak için
1724491562
İpf sanırım her donduğunda çıkmamış galiba hocam önceki donmaların bazılarında var bazılarında yok
Hocam çok özür dilerim girmeyi unuttum bazen açıldıktan 5-10 dk içinde oluyo bazen 1 saat bazende 10 saat sonra olabiliyor ama şöyle bir detay veriyim size oyun oynarken daha hiç kapanmadı valorant veya lol oynamıştım hiç kapanmadı oyun esnasında
Hocam yaptım dediğiniz şekilde çözülmedi sorun. Garantide donanımsal sorun yok yazılımsal sorun var denilip format atılıp driver yükleyip gönderdiler geri. Sıfır aldığım üründe böyle sorunlar çıkıyor umarım para iadesi yaparlar. Tekrar göndericem garantiye.
Kusura bakmayın geç gördüm garantiye gönderdim cihazı ve sorunu çözdük yazılımsal sorun dediler format atıp driver yükleyip geri gönderdiler ama nafile aynı sorun devam ediyor dediğiniz gibi ekran kartı driverını eski sürüm yükleyeceğim