Uzun zamandır JBL T110 tarzı uygun fiyatlı kulak içi kulaklıklar kullanıyorum. Açıkçası ses kalitesi veya oyun performansı açısından büyük bir şikâyetim olmadı. FPS oyunlarında da sesin yönünü ve kabaca mesafesini anlamakta bugüne kadar pek zorlanmadım.
Kulaküstü kulaklığa geçmek istememin asıl...
neden?
1786734365
dediğim gibi yıllarca g300s kullandım hiçbir rahatsızlık hissetmedim ve fiyatı da çok ucuz, daha fazla verirsem bana katabilecğei ne olacak farenin? pahalı ürün almış olma hissi dışında
yok evde ses sistemim varda onla dinliyorum ağırlığım oyun olacak ha tabii ki oyun oynarken ya da takılırken falan arada şarkı açarım o kadar da kötü olamaz sanırım
1786733251
şuanda stinger III ile vxe r1 baz aldım araştırmaları bunlar üzerinden gideeceğim teşekkürler
3 ana tutuş varmış ama bunların alternatifleri de oluyormuş %50 %50 gibi
ya açıkçası her anlamda ilk tercihim kulakiçi ama uzun kullanım yaptığımda cilt rahatsızlığımdan dolayı kulakiçime kir gidiyor ve tıkanıyor bir kaç ay içinde bu sıkıntı yaratıyor ondan farklılık olması amacıyla kulaküstü...
tam su an mouse nasıl seciir videosu izliyoduk ve ilk defa tutuş şekillerinin isimlendirildiğini gördüm ve test ettim :D
Şunu farkettim fare dik değil sola açılı duruyor, ornegın x ekseninde sola(-x) dümdüz sol yapmak istediğimde yani fare hareketi için benim elim -x -y olarak gidiyor
tutuş...
evet piyasayı bilmiyorum açıkçası şöyle bi göz attığımda fareler 1.1-5k kulaklıklar da 3-7k arası lakin 3 le 7klık arasında ne fark vardır bilmiyorum. oncelıgım fp olması lakın gercekten iyi bir parça varsa bütçeyi esnetirim sonuçta 1 kere alıyorum 5 sene götürüyor