Hocam dış görünüşü önemli değil. Hava sirkülasyonu iyi olsun temperli cam olsun yeter.
1789803613
Baktım hocam eline sağlık çok güzeller. Seçenekleri çoğaltıyorum
Değişebiliriz hocam ssdyi 4 tb olacaksa. Ekran kartıda prime yorumlarına vs baktım soğuk ve sessiz çalışıyormuş kullananlar. Colorful bilemedimki şimdi?
Beyaz siyah farketmez. Tamamen performans için. Beyaz parçalar siyahlardan daha pahalı oluyor.
Olur toplayın. Monitörle beraber yazın sıkıntı yok. Şimdiden teşekkürler.
Selam hocam. Ekran kartı seçenekleri fiyat itibariyle çok yukarıda olduğu için bunu seçtim. Ram durabilir ilerisi için 64. Sıvı soğutma ve psu hakkında hala kafam karışık. Böyle bir sisteme uyumlu ve en iyi olacak soğutma ve psu önerisi alabilirim.
1789798706
Sağol hocam. Ekran kartı konusunu...
Merhaba arkadaşlar. Ben harun. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum ve 2 yıldan fazla süredir birikim yaptığım sistemi toplamak için sizden gerçekten tecrübeye dayalı ciddi ve samimi yardım istiyorum. Bu sistemde önceliğim tamamen ultra performans, ultra soğutma vb. Dış görünüş hiç önemli değil...
Merhaba arkadaşlar. Ben harun. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum ve 2 yıldan fazla süredir birikim yaptığım sistemi toplamak için sizden gerçekten tecrübeye dayalı ciddi ve samimi yardım istiyorum. Bu sistemde önceliğim tamamen ultra performans, ultra soğutma vb. Dış görünüş hiç önemli değil...
selamün aleyküm hocalar ustalar.
genellikle laptopta metin2 gta 5 cs go rdr1 battlefield 1 vb oyunlar oynuyorum. 60 hz ve küçük ekrandan çok sıkıldım. hdmi ile monitör düşünüyorum
genel bir piyasa araştırması yaptım youtube hepsiburada forum vs eleye leye buraya kadar gelip iki monitör arasında...