dostum 9060 xt 16 gblık sistemler 33 34k civarına satılıyor (gaming gecesinde denk geldim) 32 gb ram ve 1 tb ssd ile beraber, eğer nvidia kullanıcam illa demiyorsan o sistemlere bakmanı öneririm
benimki de öyleydi kanka modem arayüzünden 2.4 ghzi kapattım sadece 5 ghz şu an çakışma durumu oluyordu anladıgım kadarıyla şu an çözüldü
5 ghz de yanlıs bilmiyorsam daha az alana etki ediyor ama daha iyi (yanlıs oalbilir)
internetimin 2.4 ghz özelliğini kapatıp sadece 5 ghz özelliğine geçtim düzelirse bu çözümle düzelecek çözüldü olarak işaretlerim sorun yaşayan arkadaslar direkt ugrasmadan öyle yapsın
şu an aldım giriyorum maça
1757432016
hocam yine aynı ya sil yükle de yaptım yüksek performansa da aldım eskisi kadar yok ama yine var yani rahatsız ediyor
1757432239
kullanmıyorum, şimdi ayarlardan oyundayken istemciyi kapat ayarını aktifleştirdim şu an deniyorum olmazsa sil yükle yapmayı denicem
1757426040
düzelmedi
bende sadece lolde oluyor lolde maçta olmiyim örnek veriyorum mağazada geziyim arkada açık kalsın googledeyken bile oluyor
1757425409
yani silip yükleyecem de üşeniyorum
Dostlar sadece lol oynarken bu sorunlar karsılasıyorum, kullandığım mouse atk x1se sürücüleri güncel ekran kartının da sürücülerini tekrar kurdum güncel vsync etkinleştirdim her yolu denedim aygıt yöneticisinden usb nin güç yöneticisini ayarlarını yaptım usb 3.2 ye de taktım 2.0 a da taktım bir...