Hayır, anakartta olmayabilir, eski bilgisayarımda boot olarak kullandığım 480 gb sata ssd yi taktım ve açıldı, m.2 yi windows okuyor ve içindeki windows...
Arkadaşlar rtx 5080'i test etmek için cyberpunk açtım, dlss açık raytracing kapalı ve 70 fps görüyorum 1440p'de bu nasıl bir saçmalık zaten 6800 ile aynı...
Millet çalışmaz etmez 5600 altı kurtarmaz falan yazmış millet ama ben 1 yıl boyunca 1600 af ile 6800 kullandım 1080p de, darboğaz oluyor mu tabii ki de ama...
Kendi pc de windows olan ssd mi yaktım sorunsuz şekilde açıldı, sorun ssd de mi acaba? Hala biosta gözüküyor ve şu anda da d diski şeklinde içindeki tüm...
Hayırlsı takipteyim ben .aslında bu marka için ayrı bir forum lazım anladığım kadarıyla tek üzebilecek durumu bios o sorunları tek bir yerde çözümlemek lazım.
Hala çözülmedi, yani 4 saate uyanıcam bugün total 9 saat uğraştırdı beni... diyecek lafım yok bu kepazeliğe. Çözülürse ve yazmazsam diye ara sıra yoklayın...
Hocam yani 2 saat uğraştım 4 saate işe uyanıcam ve gene olmadı... gpt olsrak kurdum rufustan gpt ye formatladım diski gene olmadı... hoca ben iade ediyorum...
Mbr yanı sıra dosya sistemini nfts yapıp deneyin fat32 değilde
1741207843
Sana önerdigim isoyu flasha atıp onunla boot edince gpt olarak biçimlendirme...
mbr eski sistemler için. ondan dolayı csm olmadan açılmaz. kurulum yapacağın diski de gpt olarak biçimlendirmen gerekebilir. bilgisayarda sorun yok. 5 dk...
dediğim gibi bunun dışında rufus kullanmadığım bir usb de kullandığımda da aynı sonuç aldım ama şimdi tekrar indiriyorum isoyu inince gpt olarak tekrar...