daha yarım saat önce kullanıyordum bi anda kapkara ekranda kaldı, kapatım açtım daha açılmıyor. otomatik onarmayı denedim ama böyle hata verdi, güvenli modda da açılmadı
5060 ı darboğazla aldığın için bi anda ondan 5050 performansı almayacaksın, işlemci gücünü kullanan ayarları da kısabilirsin ama gene de 5060 daha mantıklı çünkü ilerde işlemcini güncellemen ekran kartını güncellemenden daha olası
İnsanların internette gördüğü ve duyduğu kadar abartılacak bir fark yok aralarında sonuçta, gene kendi gözünüzle gördüğünüzde zaten normal monitörünüze kıyasla çok daha glossy hissettirecek. he qdled in tek sorunu parlak bir odada kullanacaksanız o morluk can sıkabiliyor
alma derim ben daha önce yaşadım bunu, taa istanbuldan gebzeye gitmiştim, güvenlik etiketi üstündeydi furmark testleri falan da yapmıştık. Eve getirdik topladık pc yi çalışmıyor, bozulup duruyordu 2 hafta saçımı yoldurttu en sonunda sıfır ekran kartı aldım yani aman diyim ben de her parçayı 2...
yani 2. el stok bir soğutucu kap geç derim ben he ille alacaksan thermalright assassin king mi ne vardı da o bile 1k olmuş bence 150-200 e stok fan almak en sağlıklısı
Yani mat olmasını çok önemsemedim ne yalan söyliyim ve birazcık da bir şeyini beğenmezsem satıcının amazon olmasına güvendim. İndirim ve maxi puanlarla 35000'e geldi vade farksız 9 taksit ile, bir monitöre o kadar para verilmezin ötesinde mantıklı bir seçim miydi dersiniz
yani amd olması + eyvallah ama kalan hepsi ram, ssd ilerde yükseltebileceğiniz şeyler ama ekran kartı öyle ilerde yükseltçeğiniz bir şey olmaz. intel ile hiç işim olmaz derseniz 5070 alın kalan her senaryoda ti daha mantıklı geliyor bana
şöyle iki uyarı aldım (brick i çözdüm)
Ağ Bağil değil, ancak Wi-Fi ağlar kullanılabilir. Kablosuz sinyal gücü düşük olabilir.
internet bağlantısı yok -yalnızca yerel ağa bağhı. Kablosuz sinyal g cü düşük olabili.