yani amd olması + eyvallah ama kalan hepsi ram, ssd ilerde yükseltebileceğiniz şeyler ama ekran kartı öyle ilerde yükseltçeğiniz bir şey olmaz. intel ile hiç işim olmaz derseniz 5070 alın kalan her senaryoda ti daha mantıklı geliyor bana
şöyle iki uyarı aldım (brick i çözdüm)
Ağ Bağil değil, ancak Wi-Fi ağlar kullanılabilir. Kablosuz sinyal gücü düşük olabilir.
internet bağlantısı yok -yalnızca yerel ağa bağhı. Kablosuz sinyal g cü düşük olabili.
sorun gider çalıştırdım ve şu an ethernet ağbağdaştırıcısı devre dışı bırakıldı diyor ve etkinleştir diyince bu eylemi tamamlayamadık dedi
1763290213
Tam vize öncesi ihtiyacım olan şeyler, tam şimdiyi buldu canım bilgisayarım. Tamamdır teşekkürler
hepsini yaptım ama değişen bir şey olmadı
1763289753
zaten konuda yazdım, bunu denedim zaten bu haliyle de pc de hiçbir şekilde ağ kullanılamıyir. Wifi ya da ethernet bağlı gözüküyor ama hiçbir uygulamayı kullanamıyorum ne google ne opera ne steam ne lol
Ne yaparsam yapayım bilgisayarımda interneti hiçbir şekilde kullanamıyorum, bağlanıyor onda sorun yok ama ne google ne internet kullanan başka bir uygulama çalışıyor. Evdeki diğer cihazlarda sorun yok, denediklerim şunlar:
Kendi telefonumdan mobil erişim noktası açtım olmadı, telefonunu usb ile...
alınır sadece q35 in biraz daha kötü baslısı onun dışında genel olarak ses profilleri yakın
1762006091
bu konuda ben de kefilim q35 kullandım 2 sene ve yazın kullanmak gibi bir niyetiniz varsa... kullanmayın başka bir şey diyemem