Kemal Furkan Çalış isimli üyenin son içerikleri

1. K

İstanbul için lrf set önerisi

Teşekkür ederim
  2. K

İstanbul için lrf set önerisi

Merhaba hayırlı akşamlar ben İstanbul Büyükçekmece de oturuyorum fiyat performans lrf set almak istiyorum aklımda legalis 2-12 (230 veya 244) var makina daiwa exceler 2000 var İstanbul için uygun bir set midir
  3. K

İnternet altyapı sorunu

Bunlar hakkında bilgi verebilir misin
  4. K

İnternet altyapı sorunu

Merhaba şuan yaşadığım yerde hiçbir internet sağlayıcının altyapısı yok Türk Telekom görüştüğümde altyapının 1 yıl veya daha fazla sürede getirebilir ve bulunduğum yerde boş port olmadığı için şuan hiçbir şekilde altyapılı internet alamıyorum bu süreci daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak...
  5. K

Öneri Mouse ve mousepad önerisi

Tmm çok teşekkür ederim
  6. K

Bu mouse büyük eller için uygun mu 1771101945 Ve ful deliksiz modeli var mı acaba
  7. K

Superlite 2 dex mı bu mu daha iyi
  8. K

Mouse için Max 7 bin mousepad için Max 1 bin TL ama mousepad XXL veya 100*50 boyutunda almak istiyorum çünkü benim masa zemini kötü klavye masada kayıyor
  9. K

Mouse da kaliteli wireless bir model almak istiyorum mousepad FP bir ürün almak istiyorum ne almamı önerirsiniz
  10. K

Yardım SAĞLAM ALTYAPISIZ İNTERNET VAR MI?

Var ama port yokmuş ondan kablo çekemiyorlarmış
  11. K

Yardım SAĞLAM ALTYAPISIZ İNTERNET VAR MI?

MERHABA BENİM YENİ TAŞINACAĞIM EVİMDE ATLAPI OLMADIĞI İÇİN İNTERNET KULLANAMIYORUM ALTYAPISIZ ÖNEREBİLECEĞİNİZ SAĞLAM BİR İNTERNET VAR MI
  12. K

Yardım PC internet sorunu yaşıyorum

Benim evin İnterneti 200 Mbps wifi de bu hızları alıyorum ama PC kablo ile bağlı olmasına rağmen 100 Mbps veriyor bunu nasıl düzeltebilirim
  13. K

Yardım İnternetim PC olağan hızını vermiyor

Tam anlamıyorum fiber kablonun bağlandığı küçük bir kutu ondan da modeme kablo ile internet gidiyor ondan olabilir mi
  14. K

Yardım İnternetim PC olağan hızını vermiyor

Gigabyte h610m desteklemesi lazım
Geri