Kemal Türkahmetoğlu isimli üyenin son içerikleri

1. K

90.000 TL’ye Laptop Almam Lazım, Alternatif Öneri Lazım

hiç bulamadım baya kötü bu laptop hepsiburadadan aldım sistem yükseltmesi yapılmış ama çok kötü fps değerleri 8 gb ekran kartı falan var ondan sanıırım
  2. K

90.000 TL’ye Laptop Almam Lazım, Alternatif Öneri Lazım

90.000 TL bütçemle MSI Katana 15 HX aldım (i7-14650HX / 24GB RAM / 2TB SSD / RTX 5060 8GB) ama açıkçası beklediğim performansı veremedi gibi. Özellikle QHD’de grafik tarafı sanki 8 GB VRAM ile sınırda kalıyor gibi hissediyorum. Bu paraya ekran kartı 8 GB üstü olan daha güçlü bir model önerir...
  3. K

AJAZZ AJ159 PRO Uygulamada Görmüyor!!!!

Prodan Daha Mı Ucuz Daha Mı Pahalı peki
  4. K

Ne yani Bunun modeli
  5. K

Kutusunda Pro Yazıyor
  6. K

Hocam Sadece Bunlar Var
  7. K

Selam AJAZZ AJ159 PRO Aldım ama programda gözükmüyor ne yapabilirim?
  8. K

Türkiyede apple pay kullanmak

Merhabalar , Türkiyede apple pay kullanmak istiyorum fakat yurt dışında hangi bankalar bu iş için uygun bilmiyorum. Bildiğiniz bankalar varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen. iyi çalışmalar.
  9. K

TPM 2 Destekli 1151 soketli bildiğiniz ana kartlar var mı?

TPM 2 Destekli 1151 soketli bildiğiniz ana kartlar var mı? Hangi ana karta baksam tpm bilgisi bulamadım da bileniniz var mı :)
  10. K

Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz uyumlu anakartlar nellerdir?

Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz uyumlu anakart modelleri nelerdir bir yardımcı olabilir misiniz neye göre uyumlu olup olmadığını seçebiliyoruz
Geri