kemal3298432 isimli üyenin son içerikleri

1. K

XDrive 15'li Plus Alınır mı ?

Mantıklı hocam ama son 1 ay en düşük 10.500 görmüş biraz tuzlu değil mi 1768565168 Neyden şikayetçisiniz hocam
  2. K

hocam bende hawk fab v4 ,15 li plus ve Exvega Andromeda arasında kaldım. Bence ne mantıklısı exvega fakat peşin fiyatına taksit yapmıyor
  3. K

7.650tl ye düştü ürün acaba peşin fiyatına 3 taksitle alınmaya değer mi ?
  4. K

30-40 bin tl arasi laptop onerisi

Selam arkadaşlar, bu sene universiteye gececegim sehir disinda muhendislik okuyacagim icin laptop ihtiyacım var evde kendim aktif olarak bir masaustu (R5 5600, RTX 3060 12 GB VRAM) bilgisayar kullanıyorum ve cok memnunum onun ayarinda bir laptop istiyorum. Sizce RTX 4050 ve RTX 4060'li laptoplar...
  5. K

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi hakkinda bilgi

Muhendislik faultesine mi gitti ablaniz ve universiteden memnun muydu
  6. K

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi hakkinda bilgi

Niğde EEM yazmayi dusunuyorum sehrime yakin olmasi nedeniyle ama pek bilgim yok bunun icin okuyan veya okmus bir tanidigi olan varsa aklima takilan sorulari sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim. Adana'dan geleceğim icin barinma sorunum olacak devlet KYK herkese genel olarak cikiyor mu? KYK...
  7. K

Üniversite bölüm seçimi tavsiyesi

benim okuyan arkadaşlarım var 2 3 tane eem de , bölümün is imkanlarindan degil de derslerin zorlugundan cok yakiniyorlar
  8. K

Aklımın bir köşesinde ama bölümün dersleri aşırı korkutuyor o kadar kötülediler ki
  9. K

ilk defa duydum arastirmam lazim sanirim yeni acildi bolum
  10. K

hocam bunun farkindayim ama yinede 2 bolumun biri digerinden bi tik is imkani ondedir falan diye merak ediyorum
  11. K

Merhaba arkadaşlar dün YKS aciklandi ve ben bilgisayar muhendisligi istiyordum siralamam da yetiyor fakat yine de istedigim gibi gelmedi sonuç ben bu kadar kotu gelmesini beklemiyordum (240k) bir kere mezuna kaldim bir daha da kalmak istemiyorum. Bu siralamayla Osmaniye de bilgisayar...
  12. K

Yks katilan sayisi dusmesi siralamalari ve kontenjanlari etkiler mi ?

Oncelikle herkese iyi forumlar yks2025e sayisal ogrencisi olarak girecegim istedigim bolum 2024 de 305k ile kapatmis bu sene katilim sayisinin az olmasi ile bu sira dusebilir mi ornek 280k 290k gibi yada katilan sayisinin az olmasindan dolayı bolum kontenjan dusurmesi yapabilir mi sanirim...
  13. K

Sayısal Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri okunur mu ?

Merhaba arkadaşlar sıralamam 250k-300k arası gelecek gibi görünüyor şuan ki netlerimle Adana ATÜ de (Adana da yaşıyorum bundan dolayı istiyorum) Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri geliyor okumaya değer mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  14. K

AYT FEN 10-15 NET LAZIM

hocam dediğiniz konuların içeriğini biliyorum fakat tam hakim değilim gidip tyt çalışayım mı genede 1747762155 hocam zaten ben çembersel hareket de çalışayım diyorumsene başı çalışayım dedim baya kafama yatmıştı ama unuttum
  15. K

AYT FEN 10-15 NET LAZIM

hocam ayt fizikte şu kısmı direk bitireyim diyorum sanki aşırı tyt temeli gerektirmeyen konular gibi duruyor. hemde garanti 5 soru 1747761719 ayt kimyada da şu konular uyar sanırım bana hem kolay hemde hızlı biter gibi eklemek istediğiniz var mı ?
Geri