Selam arkadaşlar, bu sene universiteye gececegim sehir disinda muhendislik okuyacagim icin laptop ihtiyacım var evde kendim aktif olarak bir masaustu (R5 5600, RTX 3060 12 GB VRAM) bilgisayar kullanıyorum ve cok memnunum onun ayarinda bir laptop istiyorum.
Sizce RTX 4050 ve RTX 4060'li laptoplar...
Niğde EEM yazmayi dusunuyorum sehrime yakin olmasi nedeniyle ama pek bilgim yok bunun icin okuyan veya okmus bir tanidigi olan varsa aklima takilan sorulari sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim. Adana'dan geleceğim icin barinma sorunum olacak devlet KYK herkese genel olarak cikiyor mu? KYK...
Merhaba arkadaşlar dün YKS aciklandi ve ben bilgisayar muhendisligi istiyordum siralamam da yetiyor fakat yine de istedigim gibi gelmedi sonuç ben bu kadar kotu gelmesini beklemiyordum (240k) bir kere mezuna kaldim bir daha da kalmak istemiyorum. Bu siralamayla Osmaniye de bilgisayar...
Oncelikle herkese iyi forumlar yks2025e sayisal ogrencisi olarak girecegim istedigim bolum 2024 de
305k ile kapatmis bu sene katilim sayisinin az olmasi ile bu sira dusebilir mi ornek 280k 290k gibi yada katilan sayisinin az olmasindan dolayı bolum kontenjan dusurmesi yapabilir mi sanirim...
Merhaba arkadaşlar sıralamam 250k-300k arası gelecek gibi görünüyor şuan ki netlerimle Adana ATÜ de (Adana da yaşıyorum bundan dolayı istiyorum) Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri geliyor okumaya değer mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
hocam dediğiniz konuların içeriğini biliyorum fakat tam hakim değilim gidip tyt çalışayım mı genede
1747762155
hocam zaten ben çembersel hareket de çalışayım diyorumsene başı çalışayım dedim baya kafama yatmıştı ama unuttum
hocam ayt fizikte şu kısmı direk bitireyim diyorum sanki aşırı tyt temeli gerektirmeyen konular gibi duruyor. hemde garanti 5 soru
1747761719
ayt kimyada da şu konular uyar sanırım bana hem kolay hemde hızlı biter gibi eklemek istediğiniz var mı ?