Kemal_Bey isimli üyenin son içerikleri

1. Kemal_Bey

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

alınan üründe garanti problemi vesaire de çıkmaz değil mi
  2. Kemal_Bey

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

iade var mı bu ürünlerde
  3. Kemal_Bey

🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

Ben de 2 metre aldım, biraz fazla uzun. Kablo yumuşak ve güzel. 1 tane daha 1 metre olanından sipariş vereceğim galiba.
  4. Kemal_Bey

🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

Farklı cihaz kullan bro
  5. Kemal_Bey

Shein Ugreen Mağazasında Müthiş indirimler.

İlan başlığında geçen "PD3.0 60W" ifadesi, ürünün en az garanti edilen güç taşıma kapasitesini anlatıyor. Yani kablo USB Power Delivery 3.0 protokolünü destekliyor ve 60W’a kadar (20V × 3A) güvenli şarj sağlayabiliyor. Yorumlara da bakarsanız eğer paylaşılan görsellerin ürünün 240w olarak...
  6. Kemal_Bey

🔥İndirim Spigen 65W USB-C 2 Port Şarj Aleti 449₺ Amazon (150₺) Yeni Hesap İndirimi

Boş konuşmayın kardeşim. İnsanlar uyguna bir şeyler alabilsin diye paylaşım yapıyoruz, üstünü karalamayın. Ben burada herhangi bir kazanç sağlamıyorum, şarj aleti arayan bir kişinin önüne çıksa ve faydalansa kardır.
  7. Kemal_Bey

🔥İndirim Spigen 65W USB-C 2 Port Şarj Aleti 449₺ Amazon (150₺) Yeni Hesap İndirimi

Amazon uygulamasından yapacağın ilk 450₺ ve üzeri alışverişe Amazon 150₺ indirim veriyor.(Kampanya amazon.com.tr satıcı ürünlerde geçerlidir.) Fiyatı 599₺ olan bu adaptör indirimle 449₺ ye düşüyor. Yeni hesapla da girip indirimi kullanabilirsiniz, ben o şekilde yapıp siyah renk sipariş verdim...
  8. Kemal_Bey

Shein indirimli ürünler

Gündüz bakayım
  9. Kemal_Bey

Shein indirimli ürünler

Kablo geldi. Kaliteli ve yumuşak. Yumuşak olması güzel. Daha önce ugreen almıştım o kablo sertti, bu aldığım essager daha kullanışlı gibi.
  10. Kemal_Bey

Shein indirimli ürünler

Bende 3 gün bekledi o aşama
  11. Kemal_Bey

Shein indirimli ürünler

410 küsür tl bu sepeti de aldım
  12. Kemal_Bey

Shein indirimli ürünler

Şu sepette 210 küsür liraya geldi, sipariş verdim 1690 parça Siyah Spor Araba Yapı Taşları Seti - Kolay Montaj Koleksiyoncu Modeli, Noel, Cadılar Bayramı ve Doğum Günü İçin Mükemmel Hediye SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın...
  13. Kemal_Bey

Shein indirimli ürünler

Şu sepete 257tl ödedim, iyiymiş bu iş.
  14. Kemal_Bey

🔥İndirim Pierre Cardin %44 Net İndirimli Ürünler

Pierre Cardin, Cacharel, U.S. Polo Assn. firmaları Aydınlı grubun bünyesindeki markalar olarak faaliyet gösteriyorlar. Bu markalar ürünlerde genelde büyük iskonto gösteriyorlar, haliyle indirimler genelde gerçek olmuyor. Bu markalardan alacağınız ürünlerin fiyatlarını takip edin. Ürün fiyatını...
  15. Kemal_Bey

🔥İndirim Samsung EP-T2510N 25W Şarj Aleti 504 TL

S24 cihazımda linkini bıraktığım ürünü sorunsuz kullanıyorum. Fiyatı 399₺ , kuponlarla daha ucuza alabilirsiniz. Spigen 45W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti https://app.hb.biz/Hj3eKEGxdzWG
Geri