Malesef bu kasada midtower
Kasa Yapısı: Midi Tower
Güç Kaynağı: 750 Watt
Anakart Desteği: E-ATX
Fan Sayısı: 6 ARGB Fan
Garanti: 24 Ay Garanti
Renk: Siyah
Güç Kaynağı Konumu: Altta
Ön Panel Çıkışı: 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HD Audio
Boyut: 436 X 230 X 437 MM
Size önereceğim kasalar - > lian...
Güzel kasa Erol bey tek eksi yön diyebileceğimiz akvaryum kasalar pek mesh sistem değil.. yani sistem içerde tasarımı yüzünden ısıyı biraz daha fazla tutar. Ancak boşda IDLE kaç derecedesiniz?
malesef kasanızın 420mm desteği yok.
https://www.msi.com/PC-Case/MAG-PANO-100R-PZ/Specification
Radyatör Boyutu Desteği
Üst: 120 / 240 / 360 mm
Ön: NA
Arka: 120 mm
Yan: 120 / 240 / 360 mm
Alt: 120 / 240 / 360 mm
Erol Bey kapağı çıkartın sonra biraz hafiften çok sert bastırmadan 1-2 kez deneme yanılma yapın düzelecek.
Bir daha hiç ses çıkmayacak o şekilde...
Bende şu an SIFIR ses.....
bilginize...
TEŞEKKÜR EDİYORUM KARDEŞİM. ÇOK SAĞOLASIN. HALA NEYİ NEDEN TARTIŞTIĞIMIZA İNANAMIYORUM. ORTADA YANLIŞ YOK ADAM ÇEKEMEMEZLİK FİLAN ALGISINA KAPILDI SANIRIM.. BAŞKA BİR TARTIŞMA GEREKÇESİ OLABİLECEK BİR DURUM YOK TÜM BİLGİLER VERİLER DOĞRU NEYİ TARTIŞMAYA ÇALIŞIYOR HALA ANLAMAK İMKANSIZ ...
KARDEŞİM ne zırvalıyon hala anlamadım ? YANLIŞ OLAN BİR SİSTEM YOK NEYİ TARTIŞIYORUZ....
YAPAY ZEKA DAN GİDİP YAZDIRIP BENİMLE KAFAMI BULUYORSUN...
YAPAY ZEKADAN YARDIM ALABİLİRSİN BUNDA GOCUNACAK BİRŞEY YOK..
MÜHENDİS İSEN O ZAMAN BENİM YAPTIĞIM SİSTEMİN DOĞRU OLDUĞUNU BİLİYORSUN DEMEKTİR.
O...
3 mühendis arkadaş ile en doğruyu bularak yaptığımız bu airflow 'u yanlış diye nitelemen ve sıcak diye nitelemen tamamen senin bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. Sadece çok bilinen airflow sisteminde ilerlemişin durum bu ....
Olay gemini filan değil düzenleme yaptım. Olayın Airflow Mimari tarafını araştır ve birşeyler öğren ACİL !.....
Git kaynaklardan bul !.... söylediklerinin tamamı yanlış !!!!!!!!!!!
1778347992
senin kasanın kendi sayfasında tarif ettiği sistem dediğin açıklama --> en çok kullanılan bir yöntem...
Kardeşim, işte net cevap — ölçümle kanıtlı rapor:
Sen “anakart, ekran kartı can çekişiyor, SSD omlet yapar” diyorsun ama benim sistemde:
Idle: 30 °C
Oyun yükü: 50–55 °C CPU, GPU hotspot 60–64 °C
Benchmark: 55–65 °C, 66 °C olmuyor
Stres testi (OCCT): 88–90 °C
Gerçekler:
Anakart VRM → Enermax...
“içeri sıcak hava basıyorsun, 360 mm üste taksan daha iyi olur” diyorsun hala ... Empirik kanıtlı veriler (Idle 30 °C, oyun 50–55 °C, benchmark 55–65 °C) bu teorini zaten çürütüyor. Yazmaya devam edebilirsin.
1778346774
Dalga geçerek söylediğin ironide iki kasa aynı değil biri Lancool III diğer...