2016 model 1.2 tsı style aracı yarın ekspere sokacağım. Aracı alacağım kişi 2. sahibi. 2020 yılında almış. Hatasız boyasız dedi kendi eksper belgesi de öyle fakat 2017 yılına ait 800 tl hasar kaydı var. Kendisi de bilmiyor. Eksperde çıkmayan bu hasar ne olabilir? Far mı ayna mı? Ben alırken bunu...
Bu ilanı gördüm aracın bazı problemleri olduğunu biliyorum ama kilometresine göre bence alınabilir. Bütçem maksimum bu kadar 900.000 tl. Bu fiyatlara önerebileceğiniz araç var mı? Tek kullanacağım ve düşük kilometre hasarsız sanayiye sokmayacak araç istiyorum...
Bazı videolarda hala devam ediyor. AMD 7700xt kullanıyorum bir alakası var mı bilmiyorum ama yeni güncelleme gelmiş. Yaptıktan sonra değişim olursa haber ederim.
1709305746
değişmedi :D
Youtube da tam ekran video izlerken alt taraftaki bar çıkıyor. Yakınlaştırma oranını 110 yapınca düzeliyor. Yapacak bir şey var mı yoksa youtube değişen ara yüzünden kaynaklanan sorun ve zamanla düzelir mi?
Şantiyede fotoğraf çekip raporlayabileceğim, yüksek pil gücü olan bir telefona ihtiyacım var. Kesinlikle oyun oynamayacağım. Takılma olmadan işimi halledeceğim telefon önerir misiniz?