kemalöz isimli üyenin son içerikleri

1. K

Seat İbiza 1.2 tsı 2016 model araçta eksperde hasarsız çıkmış ama sorguda var

2016 model 1.2 tsı style aracı yarın ekspere sokacağım. Aracı alacağım kişi 2. sahibi. 2020 yılında almış. Hatasız boyasız dedi kendi eksper belgesi de öyle fakat 2017 yılına ait 800 tl hasar kaydı var. Kendisi de bilmiyor. Eksperde çıkmayan bu hasar ne olabilir? Far mı ayna mı? Ben alırken bunu...
  2. K

Opel Astra j kasa 1.6 benzinli 59000 km

civic piyasası gereğinden fazla yüksek yoksa fb7 hayranıyım
  3. K

Opel Astra j kasa 1.6 benzinli 59000 km

Bu ilanı gördüm aracın bazı problemleri olduğunu biliyorum ama kilometresine göre bence alınabilir. Bütçem maksimum bu kadar 900.000 tl. Bu fiyatlara önerebileceğiniz araç var mı? Tek kullanacağım ve düşük kilometre hasarsız sanayiye sokmayacak araç istiyorum...
  4. K

Anonymous Çeviri Türkçe yama fiyatının fazla olması

bu ne lan bu fiyat ne ? Ciddi alıcısı var mı ? Sanki netflix aa
  5. K

YouTube tam ekranda izlerken bar çıkıyor

Yeni windows güncellemesi ile sorun kalmadı.
  6. K

Bazı videolarda hala devam ediyor. AMD 7700xt kullanıyorum bir alakası var mı bilmiyorum ama yeni güncelleme gelmiş. Yaptıktan sonra değişim olursa haber ederim. 1709305746 değişmedi :D
  7. K

hayır bir uzantı yok
  8. K

24 inç 1080p kullanıyorum ve video çözünürlüğümde aynı
  9. K

Youtube da tam ekran video izlerken alt taraftaki bar çıkıyor. Yakınlaştırma oranını 110 yapınca düzeliyor. Yapacak bir şey var mı yoksa youtube değişen ara yüzünden kaynaklanan sorun ve zamanla düzelir mi?
  10. K

14.000 tl telefon önerisi

a34 5g iyi midir? Kamerasının yeterli olduğunu biliyorum ama pil konusunda ne dersin?
  11. K

14.000 tl telefon önerisi

Şantiyede fotoğraf çekip raporlayabileceğim, yüksek pil gücü olan bir telefona ihtiyacım var. Kesinlikle oyun oynamayacağım. Takılma olmadan işimi halledeceğim telefon önerir misiniz?
  12. K

hunt showdown dlc ile aldığım kostümü seçemiyorum

doğru dlc fakat şuan girip bakamıyorum da bakımda
  13. K

Avcı aldığım yere girdiğimde dlc gerek diyor
  14. K

Dlc aldım fakat kostümü bulamıyorum. Oyun içi mağazasında dlc gerekiyor diyor. Bu oyunda işler farklı mı işliyor?
  15. K

Çözüldü✓ Rx 6800 vs asus rtx 4060 mı ?

ben 6800 seçerdim
Geri