KemoRef isimli üyenin son içerikleri

1. K

Kablolu-kablosuz oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

Teşekkür ederim bi inceleyeceğim. 1762367012 Teşekkür ederim bi inceleyeceğim.
  2. K

Bu markayı daha önce hiç görmedim. Yeni bir marka mı? Malzeme kalitesi nasıl?
  3. K

Kablolu veya kablosuz alınabilecek güzel bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 3500 lira. Fiyat bütçemi bir tık geçebilir kasım kampanyalarında indirim gelirse almayı düşünebileceğim önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  4. K

Kulaklık önerisinde bulunur musunuz?

Kablolu sünger pedli kulaklık önerir misiniz?
  5. K

Kulaklık önerebilir misiniz?

3000 tl yi geçmeyecek şekilde kulaküstü kablosuz ve kablolu kulaklık önerebilir misiniz?
  6. K

Çözüldü✓ Kullanılabilir ram neden böyle gözüküyor

Kullanılan 7.3 gb yazıyor ama
  7. K

Çözüldü✓ Kullanılabilir ram neden böyle gözüküyor

16 gb ram takılı 8.5 gb kullanılabilir gözüküyor neden böyle? Bunu nasıl düzeltebilirim?
  8. K

Anakart konusunda yardımınıza ihtiyacım var

teşekkür ederim kanka
  9. K

Yukarıda 2 tane anakart yazdım asus prime olan model işimi görür mü yoksa sitemi toplamışken anakartı iyisinden mi almam mantıklı. Zaten alcağım ram 6000 mhz olacak her iki anakart da işimi göürcek. Anakart çok önemli mi sistem için?
  10. K

Asus Radeon RX 6700 XT OC 12GB 192Bit 2514MHz GDDR6 PCI-Express 4.0 Ekran Kartı. Tek tek topluyorum. Ekran kartı bütçem 15.000
  11. K

Sistemde anakartın iyi olması ile çok iyi olmasının bir farkı var mı? Bu iki anakart arasındaki fiyat farkı değer mi? Ucuz olanı alıp aradaki fiyat farkı ile daha iyi bir ekran kartı almak mantıklı mı? Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart MSI MB PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC)...
  12. K

Anakartla ilgili bir sorum var

Sistemde anakartın iyi olması ile çok iyi olmasının bir farkı var mı? Bu iki anakart arasındaki fiyat farkı değer mi? Ucuz olanı alıp aradaki fiyat farkı ile daha iyi bir ekran kartı almak mantıklı mı? Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart MSI MB PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC)...
  13. K

Ekran kartı önerir misiniz?

Amd ryzen 5 7500f işlemci için hangi ekran kartını önerirsiniz?
  14. K

Atx ve mesh kasa önerisi

Atx ve Mesh kasa almak istiyorum güzel ve sağlam olsun öneriniz var mı?
  15. K

Amd işlemci önerir misiniz?

Anakartı biliyordum da ramleri bilmiyordum hocam
Geri