oldukça faydasını görürsün fakat kaliteli bir soğutucu alman lazım tek fanlı dandik soğutucular sadece para kaybı bende
AD-RX44 X-GALE
var bu 6 fanlı ve baya sağlam soğutuyor fiyatına göre gayet iyi tavsiye ederim
sana Rampage X-ARMOR RM-K33 RGB 7.1 Gaming Kulaklı'lığı önerebilirim oldukça kaliteli ve fiyat performans ürünü detaylarını senin için bırakıyorum istersen bir göz at.
Özellikler: 7.1 ses, çıkarılabilir mikrofon, RGB ışıklar
Artıları: Fiyatına göre iyi ses kalitesi ve konfor
Rampage RM-K44 X-MARVEL
sana bu kulaklığı önerebilirim fiyat performans ve fazla kaliteli mid tiz ve bas'ları oldukça kaliteli şekilde iletiyor almanı tavsiye ederim.
M7 MONCHER RGB 7.1 Oyuncu Kulaklığı - Beyaz'ı önerebilirim oldukça şık ve sade bir yapıya sahip fiyatı sarsmayan uygun bir türden oldukça memnunum almanı tavsiye ederim
kasa olarak rampage'e ait LOOPY PLUS Beyaz 950W 80 Plus Kumandalı ATX Mid-T Gaming Oyuncu Kasasısını önerebilirim kendim de kullanıyorum oldukça memnunum fiyatı da baya uygun bi bak derim
RM-K45 ORBIT-S Beyaz RGB Led 7.1 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı önerebilirim fiyat performans ürünü olmakla kalmayıp oldukça iyi ve bas tiz ve mid'leri oldukça iyi verebilen bir oyuncu kulaklığı.
RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığını önerebilirim. Batarya ömrü oldukça iyi sürekli şarj'a takma derdini ortadan kaldırıyor. Oldukça konforlu kulak pedleri geniş ve rahat. Görünüş bakımında da oldukça güzel ve az yer kapalayan bir kulaklık almanı...
2k biraz gaming bir monitör için düşük bir bütçe fakat üzerine biraz daha koyabilme şansın varsa rampage'e ait olan Crux CR24R100 24” 100Hz 1ms FHD Oyuncu Monitörünü tavsiye ederim fiyat performans ve oldukça kaliteli senin için özelliklerini bırakıyorum almanı tavsiye ederim.
24"Ekran
Freesync...
rampage markasına ait RAIDEN RA30R200C 30 inç 200Hz AUO VA WFHD AdaptiveSync Curved Oyuncu Monitörünü önerebilirim fiyatına göre oldukça iyi ve kaliteli özelliklerini senin için aşağıya bırakacağım kaçırmadan almanı tavsiye ederim.
30 Inç Kavisli Ekran 16:9
AdaptiveSync Teknolojisi
RGB...
Rampage markasına ait RAIDEN RA30R200C 30 inç 200Hz AUO VA WFHD AdaptiveSync Curved Oyuncu Monitörü sana önerebilirim özelliklerini bırakıyorum bi bak kaçırmadan almanı tavsiye ederim.
30 Inç Kavisli Ekran 16:9
AdaptiveSync Teknolojisi
RGB Aydınlatma
AUO VA CURVED Panel
2560 x...
Rampage markasına ait Glacier Beyaz GL27R180Q 27” 180Hz 1ms QHD Oyuncu Monitörünü önerebilirim 180Hz VE 27" Çerçevesiz Kavisli Ekran 16:9 Olmakla kalmayıp 1000:1 Kontrast Oranı ve dikey kullanım imkanı sağlıyor kaçırmadan bakmanı tavsiye ederim güzel bir indirimle rampage sitesinden ulaşabilirsin ^^