Ben bunun 43 inch versiyonunu kullanıyorum 2 yıldır, halen ilk günkü gibi çok iyi ama ben ps ile değil daha çok televizyon gibi kullanıyorum dizi/film amaçlı.
Aynen ben de böyle kullanıyorum fakat money'in bazı anlamsız kuralları var ve bu bilgiler money uygulamasının dipköşelerinde yazıyor moneyler yılın belli tarihlerinde sıfırlanıyorlar ona dikkat etmek gerekiyor. Müşteri temsilcisiyle az kavga etmemiştim.
eyvallah agam bu arada aldım garanti bonusuyla beraber 3 taksit 30.900'e geldi, kasamda takılı olan 16gb 5600 mhz 46cl rami de satarım. Yükselişe bak gerçekten.
hocam daha kargoya verilmedi ama içindeki sıvı soğutucu ayrı olarak kargoya verilmiş, diğerleri bekleniyor halen. (Şimdi yeniden baktım sistem de kargoya verilmiş)
evde amazondan 30 bine 10 taksitle aldığım açılmamış rtx 5070 gigabyte bekliyordu ama üstüne sistem kuramamıştım çok pahalı diye şimdi bunu görünce hemen aldım, kartı iade etmeye gidicem yarın.
ben bu postu görünce tıkladım ekledim sepete, sonra sepeti yenilerken birden 50k oldu hemen 3 taksit aldım, sizce iyi yaptım mı? bu aralar kasa bekliyordum da.