KenanKaptan isimli üyenin son içerikleri

1. KenanKaptan

🔥İndirim Laptop Standı 199 TL

Tavsiye ederim birçok fanlı soğutucu ile yarışır
  2. KenanKaptan

ÇÖZÜLDÜ

Visper mod ne yav
  3. KenanKaptan

Steam Türkiye de temsilcilik açarsa TR para birimine geri döner mi?

Vermesi lazım başıboş köpek gibi olmaması lazım bu işlerin
  4. KenanKaptan

Steam Türkiye de temsilcilik açarsa TR para birimine geri döner mi?

Ensest ve lgbti içeriklerinden dolayı bu durum malum gerçekleşti Ofis açarsa iyi binlerce belki milyonmkulannıcısı var bu işleri düzeltmesi lazım steamın Para sayarken iyiydi sıra hesap vermede
  5. KenanKaptan

Çözüldü✓ Windows 11'de uygulama nasıl gizlenir?

Bana şuan lazım değil ama lzım olduğunda yapıyorum
  6. KenanKaptan

Çözüldü✓ Windows 11'de uygulama nasıl gizlenir?

Ne anlattın be hafız hiçbirşey anlaşılmıyor. Farklı hesap olsa bile ana hesaptan bat cmd kımutları ile gizlesen tamamdır olur biter Piyasada olmayan ne şuan chtgpt ye şunu silme komutu bat dosyası yap desem yapıyor
  7. KenanKaptan

Rockstar bypas launcher(kaynak kodundan anlayanlar bi baksın)

Test etmeden bilemeyiz ama genelde github güvenli oluyor. Ben özellikle bu konularda .cmd veya .bat içerikli betik dosyaları arıyorum en azından açık kaynak düzenle deyince bütün kodlar görünüyor ve yüzde yüz temiz oluyor genellikle. Exe falan ise ayrıca bakmak lazım sanal bilgisayarda Birde EA...
  8. KenanKaptan

Honor 400 ile ilgili sorular

Benim sanırım A22 vardı 2 kere düşürdüm ikisinde de ekranı kırıldı. Hayatımda ilk defa telefona tamir parası verdim. Ekran koruması da vardı Nano Sonra honor aldım haftada üç beş kere düşüyor işte sorun yok şimdilik ekran koruması hiç takmadım
  9. KenanKaptan

Honor 400 ile ilgili sorular

Honor x9a kullanıyorum 2 yıldır çok çok memnunum boşa Samsung'a para verdik S modeli hariç..
  10. KenanKaptan

W11 Home mi Pro mu ?

Windows kurma ve format aynı şey. Format kelime anlamı ile biçimlendirme olsada genelde ülkede kurulum anlamında kullanılıyor. Yedeklerini al bir yere rufurs ile ISO kalıbını hazırla sonra kuruluma geç zaten yapmama lüksün yok her şey açık orada
  11. KenanKaptan

W11 Home mi Pro mu ?

YouTube de Windows sistem kurma yazarsan onlarca eğitim içeriğini görebilirsin. Çok basit
  12. KenanKaptan

W11 Home mi Pro mu ?

Adamın yazdıklarını okumamışsın sen bence okumayı öğren. Ayrıca köylü milletin efendisidir. Yerel hesap bütün sürümlerde var. Ev sürümünde internet kapalı olacak
  13. KenanKaptan

W11 Home mi Pro mu ?

Net
  14. KenanKaptan

Telefonun bilgisayardan şarj edilmesi doğru mu

Bende yıllardrı kullanırım hatta prizde gömülü USB yerleri var onlarda kulnılır
  15. KenanKaptan

Çözüldü✓ Nfs paybackte deli gibi ısınıyor

İyiyim sağol sen nasılsın Yazın bilgisayarın normalden fazla ısınması normal ben kışın fan açmazdım şimdi ise açık. Oyundan oyuna değişir bazı oyunlarda fazladan ısınabilir önemli olan boşta ısınıyorsa sorun var
Geri