KenanKaraman31 isimli üyenin son içerikleri

1. KenanKaraman31

Telefon HDMI ile televizyona nasıl bağlanır?

Merhaba iki tane Huawei telefonum var ve ikisinin de ekranı kırık ve hiçbir şey gözükmüyor simsiyah ekran var https://ty.gl/3nxu83z1tmtua bu ürünü alsam televizyona HDMI ile bağlayıp USB yede mouse bağlasam telefondaki bilgileri aktarabilir miyim bilgisayarıma? Telefonlarda herhangi bir ayar...
  2. KenanKaraman31

Samsung kilit ekranında şifre girme yeri ve bazı ikonlar beyaz oldu

Fotoğrafta olduğu gibi sağ ve sol alttaki butonlar beyaz oldu ve aynısı şifre girme yerindeki sayılardada oldu saydamlığı gitti herhalde nasıl düzeltirim?
  3. KenanKaraman31

Trendyol gel al noktası sipariş içeriğini görebilir mi?

Telefona kod girerken ordan görebiliyor mu peki?
  4. KenanKaraman31

Trendyol gel al noktası sipariş içeriğini görebilir mi?

Trendyol'dan aldığım ürünün ne olduğunu gel al noktasındaki adam ne olduğunu görebiliyor mu?
  5. KenanKaraman31

İşlemci hızı yüksek performansta düşük.

Arkadaşlar galiba işlemci ısındığı için hızını düşürüyor normalde işlemcim yüksek performansta 3.5 ghz de çalışırken oyuna girince 2.4 lere düşüyor bu ısındğı için mi başka bir nedele mi oluyor? Laptop kullanıyorum.
  6. KenanKaraman31

Laptop RAM takviyesi için RAM tavsiyesi

Arkadaşlar laptopa oyunlarda çok fazla drop girdiği için 8 GB RAM takviyesi yapacağım. Laptop modeli Acer Nitro AN515-43. hangi RAM'i almalıyım tam bilmiyorumda bunları.
  7. KenanKaraman31

İphone 11 kaç yıl daha gider, hala alınır mı?

Taksidi yenilenmiş derken nasıl yani
  8. KenanKaraman31

Bütçeyi zorlayıp iphone 11 çıktım zaten ikinci el 12 alıcam ama sahibindende taksit seçeneği yok heralde ne yapıcam hiç bilmiyorum
  9. KenanKaraman31

birde benim almanyada akrabam var yeni hatırladım burdan onlara para versem getirseler getirirken gümrükte para alırlar mı ?
  10. KenanKaraman31

iphone 12 ile s23 arasındaki performans farkı ne kadardır yani aşırı güç gerektiren şeyler yapmayacağım telefonda akıcı çalışsın yeter.
  11. KenanKaraman31

Ultra değil farklı rengine bakmışım. Hem eğer samsung alırsam İphone içimde kalıcak büyük ihtimal uzun bir süre iphone alamam alırsam.
  12. KenanKaraman31

Bilmiyorum ben direkt S23 yazdım karşıma çıkan fiyata göre yazdım. 1687969134 Anladım.
  13. KenanKaraman31

2. el İphone 12 almaya kara verdim ama sahibinden güvenilir mi? ondan emin değilim.
  14. KenanKaraman31

10000 TL daha pahalı.
Geri