kEnEs1453 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Rdr 2 Sistem kaldır mı

bu videdaki doğru olabilir mi fps için
  2. K

Rdr 2 Sistem kaldır mı

kaç fps alır sence en low da
  3. K

Rdr 2 Sistem kaldır mı

İ5-2400 gt 740 4gb 8gb ram en low ayarlarda sistem kaldır mı ? Gta 5 te en low ayarda 60fps alıyorum
  4. K

Epic games indirme sorunu

Sabah 50gb indirdim şuan dosyayı var bende epic e tekrar girdim dosyayı başta yüklemek istiyor doğralama yapmadan direk yüklemeye çalışıyor nasıl çözerim
  5. K

Steam para kasma taktikleri

Başlıktaki gibi para kasma taktiği biraz param var ama yetmiyor rdr2 almam için yardım
  6. K

Rdr 2 ve Online Ayrı Ayrı Mı Alınıyor?

kral var mı bildiğin steam para kasm ataktiği 1689889314 ben steamden alcaktım onada bakarmısın
  7. K

Rdr 2 ve Online Ayrı Ayrı Mı Alınıyor?

Ben rdr 2 almayı düşünüyom şimdi online alsam sonra story kısmını açsam daha mı uygun olur yoksa rdr 2 alırsam direk online yanında veriliyor mu
  8. K

Steam Puanı Kasma Yöntemi

yeni başladım foruma ondan dolayı yazdım
  9. K

Steam Puanı Kasma Yöntemi

şunu dememiş orda ben söyleyim orda aldığın şey için belli bir zaman veriyor ondan sonra satabiliryorsun bunu göz önünde bulundurun
  10. K

Steaö bekletme sorunu

ürünüm 22 temmuzda beklemesi bitçek o zaman fiyatı 30tl kasa nın şimdi 38-40 TL ben bunu nasıl fiyatını değiştircem ucuza mı gitçek bide ozaman direk mi pazar a gircek
  11. K

Steam bekletme sorunu

taktik var mı 22 temmuz diyor anında mı giriyor pazar a
  12. K

Steam bekletme sorunu

ürünüm 22 temmuzda beklemesi bitçek o zaman fiyatı 30tl kasa nın şimdi 38-40 tl ben bunu nasıl fiyatını değiştircem ucuza mı gitçek
  13. K

Steam bekletme sorununu yaşıyorum

steam beni bekletiyor bu zamana kadar böyle bir şey yaşamadım çok saçma bir şekilde bekletiyor
  14. K

THE WİCTHER 3 FPS SORUNU

15-20k aradı monitor velen var sadece kasa
  15. K

THE WİCTHER 3 FPS SORUNU

Saol oyunu iade etçem
Geri