Kenndy isimli üyenin son içerikleri

1. K

indirdiğim dosya v,rüslümü ?

Bilgisayardaki önemli dosyaları cloud a at pc yi sıfırla şifrelerini değiştir bilmediğin yerlerden veya güvenlir olmayan yerlerden indirme
  2. K

Yazılımda hangi alanda uzmanlaşacağıma karar veremiyorum

Bir programlama dili öğren o dilde ilgini çeken kullanım alanlarında basit projeler yap keyif aldığın alandan ilerlersin daha sonrasında istersen birdaha değiştirebilirsin
  3. K

Kodumda nerede yanlış var ?

const embed = new EmbedBuilder() .setColor(Colors.Blurple) .setTitle(`**${botName} • Yardım menüsü**`) .setDescription(` ・</yardım:0> Yardım menüsünü gösterir. </ping:0> Botun ping değerlerini gösterir. </link-say:0> Sistemdeki link sayılarını gösterir. </link-ekle:0> Sisteme...
  4. K

Yazılıma nereden başlamalıyım?

kral çoğunluk yazılım dili önermiş ama bence en temelden algoritmadan başlamak daha önemli algoritma örneği yap algoritmaları otturttur ondan sonra python ile başlaman daha uygun olur çünkü yazım biçimi bakımından ingilizce gibi
  5. K

Python öğrenmek için eğitim seti önerisi

Eğer ingilizcen varsa yt deki hintli hocalara bakabilirsin onun haricinde btk akademide ücretsiz eğitim bulabilirsin yt de yine Türkçe güzel kaynaklar var
  6. K

Ne yapacağıma karar veremiyorum

Hocam ybs yi de düşünüyordum ama üniversite olarak odtü yazmak istiyorum sanırsam bu bölüm orada yok
  7. K

Ne yapacağıma karar veremiyorum

Merhabalar ben efe şuan 11.sınıfım EA dayım lakin ne istediğimi bilmiyorum bir yanım işletme yada iktisat öbür yanım hepsinden alakasız olarak Bilgisayar Mühendisliği istiyor sizce ne yapmalıyım TM den devam edip iibf mi yoksa Sayısala geçip Bilgisayar Müh mü okumak mantıklı bana bu konuda...
Geri