kepçuk isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Minecraft server kuruyorum jar dosyası yok

kendi bilgesayarıma mc server kuracağım java forge 1.20.1 modlu oynamak istiyorum sebebini anlayamıyorum forge installeri indiriyorum sonra klasörümü seçip server kur diyorum ama hiçbir şekilde jar dosyası atmıyor jar dosyası yok lütfen yardım edin tüm gün bununla uğraştım
  2. K

Yardım crackli oyunlarda online sorunu

hayır hocam öyl bir şeyde yok
  3. K

Yardım crackli oyunlarda online sorunu

crackli açtığım tüm oyunlarda arkadaşlarım beraber oynayabiliyor onlarda crackli oynuyorlar aynı siteden indiriyoruz ama online kısmında onlar kendilerini bulabilirken ben bulamıyorum bölge olarak hepimiz izmirde yaşıyoruz ondan kaynaklandığını düşünmüyorum
  4. K

Balkonuma düşen kuş!! ACİL CEVAP

vicdanınız varsa götürün onlar birşeyi olup olmadığına bakar takviye eder ve salarlar eğerki vicdanlıysa sizden para almama ihtimalide var
  5. K

Balkonuma düşen kuş!! ACİL CEVAP

veteriner hekime götür
  6. K

Ekran kartının soğutucu bloğunun altında kısıma toz girer mi?

RTX 4060 kullanıyorum ekran kartının soğutucu bloğunun altında bulunan kısımda devre tarzı şeyler oluyor bunlar devremi yoksa arka taraftaki devreleri soğutan şeylermi yada ben evde kedi besliyorum ister istemez evde kedi tüyü ve kumu eksik olmuyor ekran akrtının fanları da bundan nasibini...
  7. K

format sonrası nvdia denetim masası kendi kendine iniyor

usb den format attım 2 kere nvdia denetim masası kendi kendine indirilde microsoft storedan normalmidir?
  8. K

Yardım ekran kartından anlayan biri yazsın 3 gündür uğraşıyorum geri dönüş yok

furmarkta fps drop gözlemledim 7 tane test yaptım 2 kere anlık fps drop oldu normalmidir?
  9. K

evet 8XMSAA da açtığım için bayağı düştü fps normalde 140 150 arası oluyor
  10. K

scora nerden bakabilirim diğer bir 4060 ın 1711974794 diğeride 8x de 1saat açtım o derecede kaldı normalmi
  11. K

Yardım (allah aşkına biri baksın artık)RTX4060 ekran kartımın furmark değerleri iyi mi?

başında beklemiyordum pc nin kapanmış yada hata vermiş olabilirmi?
  12. K

Yardım (allah aşkına biri baksın artık)RTX4060 ekran kartımın furmark değerleri iyi mi?

furmark 2. attığım fotoda bana bir puan girdi yaklaşık 1 dk da
  13. K

peki puanlamaya nerden bakabilirim puanı normalmi diye
Geri